Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Magnetrons >> Content

Hoe de Magnetron wijzigen in een Whirlpool Magnetron Oven

De magnetron in een Whirlpool magnetron transformeert hoogspanning in de magnetron energie die het voedsel verwarmt in de magnetron . Een magnetron bevat een anode die een verhitte kathode omgeeft . Als de magnetron high- voltage elektrische circuit geldt macht aan ingangen van de magnetron is , verwarmingselement de kathode 's activeert . De magnetische kamers in de anode veroorzaken elektronen verwarmingselement de kathode om uitwendige spiraal oscillerend patroon , die de microgolfenergie . Vervang altijd magnetron een defecte Whirlpool magnetron met een directe vervanging deel ontworpen voor het specifieke Whirlpool model . Wat je nodig hebt
Schroevendraaierset
weerstand van 20.000 ohm
Punttang
Toon meer instructies
1

Koppel de Whirlpool magnetron de elektrische bron . Als de magnetron maakt gebruik van een netsnoer met een stekker , trek de stekker uit het stopcontact . Als de magnetron hard- draden in de keuken van elektrisch circuit , schakelt u de stroomonderbreker het beheersen van elektrische apparaten van de keuken .

Verwijder 2 de twee schroeven waarmee de magnetron de uitlaat grill tegen de bovenkant van de magnetron , met behulp van een kruiskopschroevendraaier . Schuif de bovenkant van de uitlaat rooster naar de deur van de magnetron en til de grill van de magnetron .

Open 3 deur van de Whirlpool magnetron 's . Verwijder de bevestigingsschroeven van het bedieningspaneel , gelegen op de top van het bedieningspaneel , met een kruiskopschroevendraaier . Verplaats de bovenkant van het bedieningspaneel naar voren met een hand. Reik achter het bedieningspaneel en trek de twee elektrische aansluitingen aan de achterkant van het bedieningspaneel met de andere hand . Verwijder het bedieningspaneel uit de magnetron .
4

Schuif het tabblad Whirlpool magnetron hoogspanningsnet toegang panel montage van slot het deksel en verwijder het deksel . De cover mounts achter opening van het bedieningspaneel aan de bovenkant van de magnetron en beschermt de high-voltage elektrische compartiment .
5

Decharge condensator de Whirlpool magnetron , gelegen aan de voorzijde van de high - voltage elektrische compartiment met ofwel een weerstand 20.000 ohm of schroevendraaier met een geïsoleerde handgreep . Bij gebruik van een weerstand van 20.000 ohm , raakt een weerstand leiden tot de condensator behuizing en de andere weerstand leiden tot elke condensator draad terminal. Bij gebruik van een schroevendraaier met een geïsoleerde handgreep , greep de geïsoleerde handgreep en boog de ​​schroevendraaier over beide condensator terminals.
6

Trek de draad connectoren en gelijkrichter uit de magnetron high- voltage condensator , met behulp van naald - Tangen leverage . De voorsprong van de gelijkrichter verbindt naar onderkant wire terminal van de condensator .

Draai 7 de schroef waarmee montagebeugel van de condensator , met behulp van de Phillips- schroevendraaier. Trek de beugel , gelijkrichter en condensator uit de Whirlpool magnetron . Gemeenschappelijke voorsprong van de gelijkrichter 's wraps rond de schroef van de beugel .

Draai 8 de vier schroeven waarmee de magnetron high- voltage transformator op zijn plaats . Schuif de transformator uit de weg , het blootstellen van de bevestigingsschroeven van de magnetron is .
9

Trek de draad stekker uit magnetron wire terminal van de Whirlpool magnetron 's . Draai bevestigingsschroeven van de magnetron , gelegen aan de zijkant van montagebeugel de magnetron is . Trek de magnetron van de Whirlpool magnetron .
10

Stel de nieuwe magnetron in de Whirlpool magnetron , met behoud van de draad terminal naar de voorkant van de magnetron. Draai bevestigingsschroeven de magnetron met de kruiskopschroevendraaier.
11

de magnetron op de draad van connector vastklikken zijn draad terminal .
12

Plaats de hoogspanningstransformator in de sleuf in de Whirlpool magnetron . Draai de schroeven met de kruiskopschroevendraaier.
13

Stel de high - voltage condensator in de sleuf , waardoor draad aansluitingen van de condensator naar links kijkt en de condensator identificatie-etiket naar de voorkant van de magnetron. < br >
14

Positie montagebeugel de condensator en gelijkrichter in de Whirlpool magnetron . Steek schroef de montagebeugel via gemeenschappelijke voorsprong van de gelijkrichter en de montagebeugel schroefgat . Draai de schroef met de kruiskopschroevendraaier.
15

Duw de condensator kabel-connectoren op wire aansluitingen van de condensator . De aansluiting met de gelijkrichter klikt op de onderste condensator terminal , en de connector met de enkele draad hecht aan de bovenste draad terminal .
16

Houd de Whirlpool magnetron hoogspanningsnet toegangspaneel op zijn plaats . Duw het lipje montage in sleuf van het panel .
17

twee draadconnectors het bedieningspaneel Slip op twee draad terminals van het panel . De 11 - polige stekker op de 11 - pins aansluiting , en de twee -polige stekker op het twee - pin connector .
18

het bedieningspaneel Slip in de sleuf op het gezicht van de Whirlpool magnetron . Plaats de bevestigingsschroef en draai met een kruiskopschroevendraaier .
19

Druk op de Whirlpool magnetron 's uitlaat grill tegen de bovenkant van de magnetron. Zet de grill aan de magnetron met bevestigingsschroeven de grill 's .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1002053612.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.