Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Magnetrons >> Content

Ingebouwde magnetron afmetingen

Consument magnetrons komen in zowel vrijstaande en ingebouwde modellen. Bij het verbouwen van een bestaande keuken of het plannen van een nieuwe, veel huiseigenaren het installeren van een ingebouwde oven . Ingebouwde magnetron vrij teller ruimte voor andere apparaten en voor het bereiden van voedsel , hoewel de trade-off is dat een ingebouwde vermindert beschikbare ruimte in de schakelkast . Deze microgolven zijn verkrijgbaar in twee configuraties , over-the - range ovens en installatie in een kast . Kabinetformaat Beperkingen
Keuken wandkasten, rechts , zijn 12 cm diep , maar een oven kolom , links , is dieper .

Standaard keuken afmetingen kast enige controle over de maximale afmetingen van ingebouwde magnetron , vooral over-the - range modellen . De standaarddiepte van bovenkasten is 12 centimeter , waarbij de front-to - back grootte van een oven beperkt . De meeste magnetrons bedoeld voor installatie boven een kachel zijn 15 à 16 centimeter diep . Een magnetron in een lagere kast of een kast ontworpen voor een muur oven geïnstalleerd, kan grotere voor-naar - achter , omdat deze kasten zijn 24 cm diep .
Over-the - range modellen
< br > de grootte van een over-the - range magnetron wordt beperkt door de grootte kast .

Over-the - range microgolven vaak gaat om verlichting en uitlaat fans op hun basis . De behuizing van deze voorzieningen aan de hoogte van het apparaat ten opzichte van een aanrecht model , zodat de kasten boven de kachel moet worden gedimensioneerd om ruimte onder de magnetron te werken . Er is geen standaard hoogte voor deze modellen , maar de meeste zijn 15 tot 17 centimeter lang .
Kiezen van een Over-the - Range Microwave
De magnetron breedte meestal overeenkomt met de kachel breedte .

De breedte van een over-the - range model moet overeenkomen met de breedte van de kachel , dus standaard oven breedtes zijn 30 en 36 centimeter . Bij het vervangen van een bestaande magnetron , zeker om de breedte van de oude passen . Pas de hoogte van de magnetron die u gaat vervangen om te voorkomen dat het blootstellen van een onafgewerkte ruimte op de muur.
Inbouwovens
Een ingebouwde magnetron kan worden gecombineerd met een muur oven .

Ingebouwde microgolven worden meestal gecombineerd met een conventionele oven in een 24 - inch " oven kolom " of geïnstalleerd in een 24 -inch onderkast . Deze diepere kasten maken het gebruik van grotere , diepere ovens . Ingebouwde modellen zijn ontworpen voor standaard kastbreedtes , waarbij de openingen 24 , 27 en 30 inch hebben een brede passen - de grootte van de standaard muur ovens . Magnetrons bedoeld voor ingebouwde installatie zijn verkrijgbaar in hoogtes variërend van ongeveer 19 tot 22 centimeter .
Kiezen van een ingebouwde magnetron
Een ingebouwde magnetron geïnstalleerd zonder een trim kit .

Meet de opening hoogte en breedte en de diepte kast voordat winkelen voor een vervangende ingebouwde oven . Om fit te voorkomen vervangen bestaande ingebouwde microgolfoven met een ongeveer dezelfde hoogte en breedte . Trim kits zijn beschikbaar voor ingebouwde modellen ; geconfronteerd met platen die u toelaten om de oven te installeren in een open ruimte in de schakelkast en verbergen eventuele openingen tussen de oven en de kast frame.


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1002007804.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.