Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te vuilophaal , geplakt of vastgelopen FIX

Hoe unstick een vastgelopen vuilophaal wat je
zuigerhendel nodig
inbussleutel
winkel vac
neddle tang
Show meer instructies
1

Als u de schakelaar en de vuilophaal flip gewoon bromt en draait niet , het is vastgelopen kopen van 2

EERSTE : sCHAKEL DE POWERTurn de stroom uit voor de vuilophaal op de belangrijkste circuit breaker.Test om te controleren of de stroom is uitgeschakeld door de schakelaar in de stand ON . Als dit niet gebeurt brom nu de stroom is offTurn de schakelaar weer in de stand OFF .

Als het dan nog bromt je niet hebt omgedraaid de juiste stroomonderbrekingsschakelaar , ga terug en probeer te achterhalen heks met breker is de juiste is voor de verwijdering .

Sommige vuilnis desinvesteringen hebben een stekker onder de gootsteen , in dat geval gewoon un - plug hem .
nemen
3

Eerst de joystick uit een zuiger en met het op een hoek , proberen om de rotorbladen in de verwijdering draaien . De meeste van de tijd kunt u een vastgelopen beschikking duidelijk op deze manier.
4

Als dit niet lukt om un - stick de beschikking , dan moet je een inbussleutel lade . De meeste verkopen worden geleverd met een inbussleutel hulpmiddel en als je geluk hebt , die ooit geïnstalleerd heeft dat inbussleutel gereedschap opgeslagen onder de gootsteen wat waar . Als u dit hulpprogramma niet kunt vinden onder de wastafel een gewone inbussleutel zal werken.
5

In het midden van de bodem van de beschikking is er een gat , steek de inbussleutel in dit gat en grijpen met het vliegwiel . Draai nu het terug en weer totdat deze vrij draait .
6

Met de storing verholpen , moet je halen wat ooit werd geplakt . U kunt punttang gebruiken om te bereiken in en rukken uit het puin of u kunt een nat /droog alleszuiger gebruiken om te zuigen uit het puin .
7

Schakel de stroom weer aan op de stroomonderbreker of steek de verwijdering opnieuw schakel het koude water en zet de schakelaar . Uw beschikking moet vrij nu draaien .

Als het niet vrij kan draaien, moet u de stappen herhalen . Als dit niet lukt het het werkend te krijgen recht u kan nodig zijn om de verkoop te vervangen. uw probleem zou meer dat er iets vastgelopen in de bladen zijn.

Hoe de apparatuur installeren voor Wheelie Bin Cleaning

Wheelie Bin Cleaning machines zijn apparaten die gemakkelijk in een winkel of de achterkant van een busje uitgerust met een standaard stopcontact . Deze apparaten schoonmaken en reinigen van afvalbakken , en komen in een verscheidenheid van formaten . Het apparaat wordt geleverd voorgemonteerd en alleen vereist dat de gebruiker om te bepalen waar een geschikte locatie is . Mits je de ruimte die no

Meer dan ooit