Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te ontdoen van plastic zakken en Batterijen

Plastic zakken en batterijen zijn twee dingen die snel opstapelen in de meeste huizen . Hoewel het omschakelen naar herbruikbare versies van beide is een ideale manier om het milieu te helpen ( en geld ) , maar het vermijden van de wegwerpcamera is soms moeilijk om te doen . Omwille van de vrij van niet - biologisch afbreekbare zakken en giftige chemicaliën houden van de Aarde en haar bewoners , is het erg belangrijk om zich te ontdoen van plastic zakken en batterijen op de juiste plaats van gooien ze in de prullenbak . Lees verder om erachter te komen hoe . Instructies
Plastic Bag Verwijdering
1

Hergebruik zoveel zakken als je kunt voordat het wordt verwijderd van hen . Gebruik ze als vuilniszakken , op te ruimen na huisdieren , of houden een paar rond voor boodschappen . Er zijn eindeloos veel toepassingen voor plastic zakken. Kopen van 2

Houd een aangewezen plek en container in uw huis voor plastic zak collectie, zoals een kleine vuilnisbak in een bijkeuken of kast . Zodra je een plastic zak , neem de inhoud en zet het weg . Op deze manier zul je zakken beschikbaar voor hergebruik hebben en uiteindelijk afvoeren .

Breng 3 uw ongewenste zakken naar een plek die een plastic zak recycling vergaarbak heeft en gooi ze daar. De meeste supermarkten hebben ze. Als je weg moet gooien een tas , dit is de beste manier om het te doen . Controleer de sectie "Bronnen" aan andere plastic zak recycling locaties te vinden in uw omgeving .
4

Verminder de hoeveelheid plastic zakken die u gebruikt om het nummer moet u beschikken verminderen . Koop herbruikbare tassen , die verkrijgbaar zijn bij zowat elke supermarkt tegen lage kosten.
Batterieverordnung

Controle 5 recycling faciliteiten van uw gemeente om te zien of het recyclen van batterijen is ondergebracht en zo ja , welke soorten ze accepteren . Meestal worden collecties meerdere malen per jaar gehouden . Sommige steden niet die service te bieden , maar u zult waarschijnlijk in staat zijn om een plaats of zaken in het gebied dat zal vinden . Controleer de sectie "Bronnen" naar nabijgelegen locaties die batterijen recycleren vinden .
6

Koop een batterij recycling kit ( check " hulpbronnen" voor de link) . Je zult een bakje krijgen om alle soorten van droge batterijen op te slaan in als ze zich ophopen . Zodra het vult , alles wat je hoeft te doen is het in de mail en de batterijen worden veilig verwijderd .
7

Stock op herbruikbare batterijen. Niet alleen doen ze het verminderen van de hoeveelheid batterijen voor eenmalig gebruik die moeten worden weggegooid , ze zijn veel gemakkelijker te recyclen .

DIY vuilophaal Installatie

Een vuilophaal is een prachtige aanvulling op een huis, vooral als je je eigen keuken . Het hebben van een maakt het opruimen van die rommelige aardappelschillen , schillen en andere overtollige gemakkelijk en eenvoudig. Het zal ook helpen om uw afval systeem in optimale conditie . Ground - up voedsel zal uw leidingen of uw afvoer niet meer verstoppen . U kunt ook de installatie van een zelf met b

Meer dan ooit