Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is veilig neer te zetten een vuilophaal

? We hebben allemaal over nagedacht . Net voor de knop in na het gooien van dat oud stuk je-weet - wat in de vuilophaal, denken we: " Gaat dit mijn beschikking verstoppen ? " De eerste vuistregel : als je zenuwachtig over het zetten van iets beneden de verkopen zijn , niet doen. Want een ding meer dan walgelijk oud eten is een verstopte beschikking die moet worden gestort of apart en ontstopt genomen . Dus hoe kun je zeker weten ? Hier zijn enkele tips . Citrusvruchten en andere vruchten

Anything citrusvruchten , zoals sinaasappelen, citroenen , limoenen en grapefruits , zijn niet alleen veilig voor uw vuilophaal, maar de korst schoon en verfrissen het ook. Andere vruchten zoals appels , peren en perziken zijn allemaal veilig , ook, maar niet de perzik pits. Kijk uit voor bananenschillen . Ze hebben de neiging om zeer vezelig in het maalproces te krijgen en kan de verwijdering verstoppen .
Vlees

vlees is veilig, maar geen botten. Beenderen , vooral grote en scherpe botten , kan schade toebrengen aan uw beschikking .
Groenten

groenten zijn veilig , maar ga langzaam met iets dat vezelig krijgt , zoals selderij of asperges , of schillen van wortelen en aardappelen . Ze kunnen uw beschikking verstoppen , en als je niet veel water te spoelen door de zetmeelrijke slib lopen , je ook het risico dat je eindigt met een verstopte afvoer pijp lopen .
Coffee Grounds

Koffiedik zijn zeer veilig . Ze zijn klein en al zacht .
Brood en andere vergelijkbare producten

brood , toast , croutons , crackers en pasta zijn allemaal veilig , maar het is belangrijk om te spoelen beschikking met veel water . Broodproducten kan erg deegachtig en plakkerig wanneer ze nat worden .
Eishells

Eierschalen zijn veilig, omdat ze breken in zeer fijne stukjes en ga door de verwijdering gemakkelijk . Laat water royaal aan de kleine behuizing stukken te verplaatsen door middel van sneller.

Air Switch vuilophaal Installatie

Een lucht- switch is een alternatieve manieren om je vuilnis te bedienen . In plaats van flicking op een schakelaar gemonteerd op een keukenmuur , je drukt op een knop op uw gootsteen of aanrecht . De knop stuurt een puls van lucht om de power control . Air switches reduceren het gevaar in verband met het inschakelen van een vuilophaal met natte handen en elimineert de noodzaak om over te leunen o

Meer dan ooit