Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te vervangen of repareren van je keuken Afvalverwerking

Als uw vuilophaal gestopt is met werken hier zijn een paar tips over hoe het te repareren of te vervangen de vuilnisbak disposal.It bespaart u toe te wijzen van geld niet bellen in een loodgieter om het werk te doen . Instructies
1

Als de verwijdering heeft gestopt draaien en alles wat je hoort is een zoemend geluid zou kunnen worden vastgelopen up.Turn uit de verwijdering en duw de rode resetknop aan de onderkant van de disposal.Turn op de vuilophaal en als het nog niet te draaien uit te schakelen .
Neem de inbussleutel en zet het in de sleuf aan de onderkant van de verwijdering en zet hem dit moet ter beschikking gratis als het wordt opgehangen met een pop corn zaad of iets dergelijks that.If uw gootsteen is vol vuile water wanneer u de verwijdering en zal niet weglopen , dan is het waarschijnlijk dat de vuilophaal slecht is het kopen van 2

tools die u nodig aan de vuilophaal vervangen: . tangen, hamer , schroevendraaier , loodgieters putty.Make dat de stroom uIT is , die kan worden uitgeschakeld op uw circuit doos proberen en zet de verwijdering en als er niets gebeurt uw elektrische uitstaat
Zet een emmer onder de verwijdering en ontkoppel alle waterleidingen met een tang en zorg ervoor dat de aansluitpunten niet knijpen om hard dit kan de plastic.Drain in de gootsteen en leidingen in de emmer barst het water . Verwijder de plaat die de elektrische en ontkoppel de elektrische draden herinneren hoe ze verbonden waren .
Ze moeten worden gekleurd coated.Remove de 3 schroeven aan de bevestigingsbeugel aan de onderkant van de sink.I zou adviseren dat je iemand hebt houd de verwijdering omdat het heavy.Twist de verwijdering van de bevestigingsbeugel en het zal los en kan removed.Make zeker van te reinigen of te vervangen alle rubber afdichtingen voordat u de nieuwe vuilophaal .
3

Verwijder de oude flens en de reiniging van alle gebieden waar de nieuwe beschikking zal installed.If u het vervangen van de gehele flens zorg ervoor om het te verzegelen met putter loodgieter .
Installeer nu de nieuwe flens als u gaat vervangen de oude in de gootsteen te drukken het neer op de nieuwe pakking van de top van de gootsteen en onder de sink.Install uw nieuwe beschikking op dezelfde manier waarop je de oude verwijderd door te draaien in de flens of montage ring bevestigd de onderste helft . draai nu de 3 schroeven los en vervang de waterleidingen zorgen dat ze line-up op dezelfde manier als wanneer u ze verwijderd . Zorg ervoor dat u nieuwe rubber pakkingen of reinig de waterleiding koppelingen voordat je ze hechten .
Nu opnieuw de bedrading moeten ze kleur gecoat , rood op rood , zwart op zwart , etc. zijn en sluit het deksel van de elektrische . Schakel de elektrische naar het kader circuit . Vul de spoelbak met water en zet de verwijdering , op lekkage als er geen moet je goed om te gaan .

Hoe te Ontstopt My Kitchen Huisvuil

Afvalverwijdering klompen optreden wanneer loopt vast de messen en voorkomt dat ze draaien . Vaak zijn deze klompen veroorzaken de vuilophaal te stoppen . Dit is het gevolg van een veiligheidsmechanisme dat de vuilophaal motor van burn-out als er een storing optreedt voorkomt. Wanneer de messen stoppen met bewegen , terwijl de verkoop in werking is, zal een schakelaar in de vuilophaal afgesneden s

Meer dan ooit