Huis Tuin

Huis Tuin

Huisvuil Onderhoud

Sinds de uitvinding in 1927 , de vuilophaal is een nietje van keukenapparatuur . Het snel en efficiënt maalt en spoelt de vele soorten van zacht puin dat keukens normaal produceren , en de onderhoudsprocedures zijn even pijnloos . Regelmatig onderhoud moet nog worden uitgevoerd op een vuilophaal , echter, maar de nodige instrumenten zijn waarschijnlijk al aan de hand van het gemiddelde huishouden. Verwijdering Gebruikt

Onderhoud van een vuilophaal vereist vaak huiseigenaren om het soort voedsel en materialen die worden doorgespoeld te bewaken . Terwijl de gemeenschappelijke verkoop is sterk genoeg voor de meeste banen , moet korrelig of vezelig materiaal als koffiedik of artisjok kaf worden vermeden vanwege hun neiging om saai de bladen of vast komen te zitten eronder . In het geval dat deze ongewenste materialen in het opslaggebied worden geplaatst , er zeker van zijn dat het uitgeschakeld is alvorens ze te verwijderen , en gebruik altijd lange behandeld tang , tangen voor deze baan in plaats van het bereiken van in en riskeren ernstige handblessure door de scherpe messen . Vermijd ook het gieten ontstoppers , bleekmiddel of andere chemische stoffen direct in de afvalcontainer .
Opbouw Preventie

Wanneer een vuilophaal in gebruik is , alleen koud water moet gebruikt om materiaal af te spoelen in de leidingen , en het water moet worden uitgevoerd voor een voldoende lange periode om te waarborgen dat het puin volledig gespoeld uit het systeem is geweest. Koud water wordt sterk de voorkeur boven warm omdat verhoogde watertemperaturen dierlijke vetten of kleverige materialen kunnen smelten in een slib dat kan vasthouden aan de binnenwanden van de leidingen, waardoor opbouw en verstopping in de tijd. Indien een dergelijke verstopping optreedt , kan het erg moeilijk om te bevrijden van de leidingen , die regelmatig gootsteenontstopper behandelingen - alleen worden gebruikt indien de verwijdering tijdelijk is verwijderd - of het gebruik van een rooter systeem te schrapen de pijp muren schoon .
slijpen en reiniging

Om de vuilophaal messen slijpen en veilig verwijderen vuil dat is vastgelopen onder hen, de meeste huiseigenaren liever vast ijs gebruiken kubussen, en af ​​en toe begeleiden ze met 1 kopje steenzout . De ijsblokjes zal gemakkelijk worden gemalen , terwijl het helpen om schoon te maken en aan te scherpen de messen , terwijl de steenzout biedt af en toe een impuls aan de verscherping effect , en zal gemakkelijk oplossen als water spoelt door het systeem . In het geval dat de verkoop produceert nog steeds een onaangename geur na het reinigen en slijpen van de messen , lopen een sinaasappel of citroenschil door het systeem voor een veilige , gemakkelijke en natuurlijke ontgeuringseffect .

Huisvuil problemen

Garbage desinvesteringen helpen om de hoeveelheid afval dat gaat in de prullenbak , die drastisch kan verbeteren de geur van uw afval te verminderen . Ze werken door het malen van het voedsel in kleine stukjes , zodat ze weg kunnen worden doorgespoeld uw regenpijpen . Hoewel ze relatief eenvoudig te bedienen , zijn er een aantal gemeenschappelijke problemen die u kan nodig zijn om problemen op te

Meer dan ooit