Huis Tuin

Huis Tuin

DIY vuilophaal Removal

Een vuilophaal is een groot huishoudelijk apparaat en zeer vaak in de keuken van vandaag. Echter , na enkele jaren van gebruik , vuilnis desinvesteringen vaak moet worden vervangen. Motor ter beschikking van slijt en de messen saai , lossen grote stukken weggegooid voedsel in de riolering . Grote stukken voedsel kan pijpen verstoppen en ook schade septische systemen, die duizenden dollars kosten om te repareren . Schakel de stroom en water

Voordat de oude vuilophaal, schakelt u de stroom naar het apparaat . Schakel het circuit op de home printplaat die stroom stuurt naar het apparaat . Dit kan ook afgesloten deel van de keuken lichten , dus wees voorbereid met een zaklamp of een extra lichtbron . Ook sluit de belangrijkste waterleiding om een ​​puinhoop te voorkomen dat bij het openen van leidingen onder de gootsteen.
Koppel de Loodgieter

Nu , koppelt u de belangrijkste afvoerleiding , die is bevestigd aan de onderkant van de vuilophaal , door koppeling aansluiting van de buis los te schroeven . Deze afvoerleiding kan dan worden afgebroken 1-2 centimeter en vervolgens geduwd naar de zijkant van het apparaat . Als de vaatwasser is aangesloten op de keuken afvoerpijp , gebruikt u een platte schroevendraaier om de klem dat deze pijp vasthoudt aan de belangrijkste afvoerpijp los en verwijder het . Ten slotte wordt de hoofdunit .
Verwijderen Disposal Unit

Schroef de hoofdverbinding . Dit is een grote grijze koppeling die hecht aan de onderkant van de gootsteen . Schuif deze naar links om het apparaat los te draaien. Als het vast komt te zitten , tik dan zachtjes de koppeling met een kleine , rubberen hamer . Zodra de koppeling wordt verwijderd , schuift u de beschikking naar beneden .

Zorg ervoor dat de stroom is uitgeschakeld. Ontkoppel de bedrading los door de verwijdering bedrading paneel aan de onderkant van het apparaat met een Phillips of sleuf schroevendraaier . Er zullen twee gele of rode draden hier , afhankelijk van het apparaat . Langzaam draai de elektrische verbindingen voor de verwijdering los te koppelen van de keuken bedrading .

Hoe kan ik een vuilophaal Installeer in een Kitchen Sink

Als je wat gezond verstand en de juiste hulpmiddelen te gebruiken , het installeren van een vuilophaal in uw keuken kan een doe - het-zelf- project. Of u nu een culinair genie in de keuken of een fervent gebruiker magnetron , een vuilophaal is een geweldig apparaat voor elke keuken. Instructies 1 Verwijder het afval assemblage uit de gootsteen door de stekker uit de gootsteen flens . Draai de be

Meer dan ooit