Huis Tuin

Huis Tuin

De beste manier om een vuilophaal Reinig

verloop van tijd uw vuilophaal kunnen beginnen uitzenden onaangename geuren . Dit is gewoon te wijten aan voedsel in de vuilnisbak wordt gezet . Er zijn resten van voedsel dat vast aan de zijkanten van de verwijdering te worden en om te zetten in bacteriën. Het zijn deze bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de geur die uit de verkoop komt zijn . Het reinigen van de zijden van de Verwijdering

Een goedkope manier om de binnenkant van je beschikking schoon te maken is azijn en ijs gebruiken . Combineer ongeveer 02:58 kopjes ijs met een kopje azijn . Giet het mengsel in de beschikking. Draai aan de verkoop op en voer het uit ten minste tien seconden . Het ijs zal geharde slib knock off van de verkoop , en de azijn zal door vet en vuil .
Reiniging van de Drain

Water zit in de lijn van de verwijdering aan de gootsteen . Het houden van deze lijn gespoeld na elk gebruik zal onaangename geuren stoppen. Gewoon stromend water is niet genoeg. Steek de gootsteen en zet de warm water . Vul de gootsteen 2/3 en voeg afwasmiddel . Trek de stekker en zet de verwijdering . Dit zal de afvoer van een oude staande water volledig te spoelen .
Verfris de verwijdering

U kunt uw vuilophaal en uw keuken opfrissen op hetzelfde moment . Leg een paar stukken van sinaasappel, citroen of limoen schil in de verwijdering en zet de verwijdering op . Het maalwerk van de verkoop zal de geur van de schil in de lucht te laten ontsnappen en houdt de verwijdering fris ruiken .
Onderhoud

Voer de vermelde stappen wekelijks om altijd uw vuilophaal ruiken fris . U moet de afvoer dagelijks spoelen met heet water en zeep . Dit zal ook helpen om de gootsteen verstopt raakt als gevolg van vet off van gerechten , of als je giet het vet in de afvoer.

Hoe de vuilophaal Fix Mijn gootsteen die werkt niet meer

Garbage desinvesteringen werk door het breken van puin met een rotor blade zodat de deeltjes zijn klein genoeg om gaan in de afvoer . Vuilnis desinvesteringen kunnen stoppen met werken wanneer de elektriciteit niet meer is om naar het blad of het blad is gestopt door voedsel. Het is uiterst belangrijk voordat u de vuilophaal fix voor het afsluiten van de stroom van de zekeringkast . Wat je nodig h

Meer dan ooit