Huis Tuin

Huis Tuin

DIY vuilophaal Installatie

Een vuilophaal is een prachtige aanvulling op een huis, vooral als je je eigen keuken . Het hebben van een maakt het opruimen van die rommelige aardappelschillen , schillen en andere overtollige gemakkelijk en eenvoudig. Het zal ook helpen om uw afval systeem in optimale conditie . Ground - up voedsel zal uw leidingen of uw afvoer niet meer verstoppen . U kunt ook de installatie van een zelf met basisinstrumenten . Aansluiten van het toestel

De aansluiting tot op de bodem van de spoelbak via een speciaal stuk dat past in de top van de gootsteen afvoer mond en loopt via de afvoer gat. Dit stuk wordt eerst bedekt met loodgieter stopverf , die je rolt in uw handen in een lange streng en leg vervolgens rond de rand van de drain stuk . Dan het stuk op zijn plaats wordt gedrukt in de gootsteen .
Koppelingen en bevestigen de verwijdering

meeste alle desinvesteringen hebben een soortgelijke koppeling unit . Het is geschikt via afvoer stuk aan de onderzijde van de spoelbak na de afvoer stuk geïnstalleerd . Een draad clip is pasvorm rond de afvoer stuk , en dit houdt de koppeling aan het toestel. Vervolgens de rest van de koppeling is verbonden door schroeven op de hoogte zodat mounts strak tegen de bodem zinken . De werkelijke vuilophaal eenheid hecht dan aan deze koppeling. Het is geschikt op zijn plaats , draaide zich om en vergrendeld. Eenmaal bevestigd kunt u dan sluit de afvoer leidingen .
Rioolbuizen

Een vuilophaal wordt rechtstreeks aangesloten op uw afvoer leidingen boven de "u " pijp nek . Een koppeling PVC beschikking wordt geplaatst op de afvoerleiding en vervolgens de pijp is aangebracht recht voor de vuilophaal . De koppeling wordt aangedraaid en de unit is klaar om te gaan . Bij het installeren van uw vuilophaal je zou kunnen vinden dat de afvoer stuk niet goed passen . Als dit het geval is moet je een andere pijp nek die past in de plaats te kopen . Een langere pijp nek zal werken met grotere eenheden .

Hoe maak je een Verwijdering Ontstopt en wastafel zonder het nemen van het uit elkaar

Wanneer uw beschikking is verstopt en zal niet weglopen volgende eenvoudige aanwijzingen en uw gootsteen zal uitlekken in een mum van tijd . Wat je nodig hebt Baking Soda Azijn Plunger Toon meer instructies 1 Als uw vuilophaal is spinnen en spinnen en het water is niet naar beneden , kan het worden aangesloten met voedsel en je nodig hebt om het uit te wissen. Als u al hebt gecontroleerd en

Meer dan ooit