Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Garbage Beschikker installeren van een vaatwasser

Een vuilophaal is een leuke toevoeging aan het apparaat collectie een keuken 's . Het is heel nuttig om de kok van het huis en zal worden gewaardeerd voor de komende jaren . Weten hoe je een vuilnisbak met een vaatwasser installeren kan moeilijk lijken . Echter , met een paar hulpmiddelen , kan worden bereikt in een middag . Wat je nodig hebt
Emmer
Channel - slotbuigtang
Plumber's moersleutel
plamuurmes
Plumber's stopverf
Helper
Phillips crewdriver
Flat schroevendraaier

Toon meer instructies
1

schakel de stroomonderbreker in de beschikking schakelaar die de vuilophaal zal werken .

Plaats Pagina 2 een emmer onder de gootsteen val . Met een paar van kanaal - lock tang , draai de slip noten die de gootsteen val vasthouden aan de belangrijkste afvoer en de wastafel .

Draai 3 de moer aan de onderkant van de gootsteen flens die houdt de zeef op zijn plaats . Met verwijderde de borgmoer , plaatst u een plamuurmes tussen de zeef en wastafel , en voorzichtig los te wrikken het af .

Schraap 4 eventueel resterende stopverf uit de gootsteen en het reinigen van het gebied rond het gat.
Goedkope 5

Solliciteer loodgieter stopverf aan de onderkant van de nieuwe wastafel flens . Plaats het voorzichtig over de afvoerput en druk het erin

Heeft 6 een vriend houd de nieuwe flens op zijn plaats . Van onder de gootsteen , bevestig de pakking en de driehoekige bevestigingsring en schuif ze rond de gootsteen flens . Neem de ronde veer clip en klik deze in de uitsparing van de spoelbak flens om de bijlage te beveiligen .

Draai
7 de drie schroeven op de montageplaat montage gelijkmatig , met een kruiskopschroevendraaier . Dit zal de gootsteen flens trekken stevig aan de gootsteen .

Zoek 8 het netsnoer afdekplaat aan de onderkant van de beschikking. Met behulp van een platte schroevendraaier , verwijder de twee schroeven waarmee de plaat op zijn plaats houden .
9

Sluit het netsnoer door het aanbrengen van de draden met plastic draad noten . Leg de draden in de opening en plaats de elektrische kap .
10

naar de bovenkant van de beschikking over een vaatwasser aansluiting . Het is een klein buisje uitsteekt . Het heeft een knock-out die de opening van de buis omvat . Met de achterkant van een schroevendraaier , tikt u op de knock-out los en verwijder deze .
11

Lijn de afvalcontainer met de spoelbak aanbrengsamenstel . Terwijl de verkoop op zijn plaats , draai de onderste ring totdat alle montage- hellingen zijn opgesloten in de montage. Dit zal de vuilophaal te houden , maar nog niet de eenheid vast .
12

Sluit de afvoerbuis aan de vuilophaal , samen met de pakking . Plaats de verwijdering door te draaien tot hij lijnen met de sifon . Voeg PVC pijp of verlengstukken om de verbinding met de belangrijkste afvoer te voltooien , indien nodig.
13

Sluit de vaatwasser afvoerslang om de vaatwasser poort van de vuilophaal . Zorg ervoor dat de klem goed is vastgedraaid .
14

Vergrendel de beschikking om de gootsteen monteren zit door de nok kraag .
15

Controleer op lekkage door stromend water in de gootsteen . Zet eventuele verbindingen die lekt kan .
16

Steek de lozing in de - schakelaar bediende uitlaat onder de gootsteen . Zet de stroomonderbreker om de schakelaar weer aan.
17

Run koud water in de gootsteen en test de werking van de beschikking.

Kan ik Giet Oil Down the Huisvuil

? Als u genieten van koken met olie , kan je je afvragen wat te doen met de overtollige olie nadat u uw schotel hebt voltooid . Je moet niet giet je olie in uw vuilnis . Dit kan leiden tot verstopping in uw leidingen , die kunnen zich uitstrekken tot de wijk riool lijn en veroorzaken riool lijn backup . Olie in uw leidingen Wanneer u giet de olie in uw vuilophaal, uw gootsteen of in uw toilet ,

Meer dan ooit