Huis Tuin

Huis Tuin

De impact van Garbage Desinvesteringen milieubeheer

Binnenlands vuilophaal eenheden ooit werden beschouwd als een efficiënte manier om zich te ontdoen van voedselverspilling in de woning . In de huidige groene woonklimaat , kan de milieu-impact van de binnenlandse vuilophaal eenheden beslissing van een individu om het mechanisme in hun huis gebruiken bewerkstelligen. Definitie

Een vuilophaal is een mechanisme in de gootsteen dat een aantal bladen dat voedsel afval vermaalt in zeer kleine stukjes bevat . Het afval wordt in de afvoer gestuurd in de waterleidingen en uit in de riolering . Het wordt gebruikt in huishoudelijke en commerciële keukens om zich te ontdoen van voedselafval in een tijdige en efficiënte manier.
Rioolstelsel Kwesties

De vuilophaal systemen heeft zijn ups en downs met een grote down zijnde het vrijgeven van voedselafval in de het riool , die zich voedt in de gemeentelijke watervoorziening . In sommige gebieden , vuilophaal -eenheden een vergunning nodig vanwege het extra werk verkopen die op de riolering .

De leidingen en rioleringen in oudere woningen kan niet tot de taak van een vuilophaal systeem. Een loodgieter moet altijd controleren of de leidingen capaciteit en leeftijd voor de installatie. De voedselverspilling kan leidingen verstoppen , de netheid van het systeem verminderen en septic tank problemen .
Water Issues

Environmentally spreken , de vuilophaal maakt gebruik van een veel extra water om afval te spoelen . De gemiddelde huishouden gebruikt ongeveer 700 liter water per jaar alleen om voedsel te duwen in de afvoer . Dit gemak kan het behoud van water effect in de toekomst.

Voedsel overgedragen bacteriën kunnen ernstige en dodelijke ziektes veroorzaken . Hoewel gemeentelijke water wordt behandeld dan 90 verschillende contaminanten , zijn er een aantal toxinen , chemicaliën en bacteriën die vrij in de watersystemen drijven . Etensresten potentieel die gevaarlijke bacteriën toe te voegen kan corrupt systeem en vergif grondwatervoorraden .
Verwijdering Versus Stortplaats

Voor sommigen is de milieu-impact van de afvalverwerking unit is een beter alternatief voor het vullen al verzadigd stortplaatsen met voedselafval dat methaangas releases en draagt ​​bij aan opwarming van de aarde . Grote voedsel deeltjes worden uit het water gefilterd systeem en worden verzonden naar de stortplaats als goed, wat betekent dat de minder efficiënte en krachtige de vuilophaal , hoe meer invloed het heeft op het milieu .
Alternatieven

een composthoop wordt beschouwd als een positief alternatief voor zowel de stortplaats en vuilophaal eenheid . Door etensresten in een aangewezen gebied of een bak in de tuin , het toevoegen van water regelmatig en wachten op ontleding , kan een huishouden meststof maken , afval te verminderen , hun ecologische voetafdruk te verminderen en het milieu te helpen .

Vuilophaal kan beter dan een stortplaats , maar het afval water en een behoefte aan extra filtering en chemicaliën in het openbaar water systeem creëert . Natuurlijk verval en hergebruik van oneetbaar voedsel afval heeft de meest positieve impact op het milieu .

Energie-efficiënte Garbage Desinvesteringen

Als u uw etensresten niet kunnen composteren , ze belanden in de prullenbak of gehakt in een vuilophaal . Terwijl de meeste vuilnis desinvesteringen niet veel energie gebruiken, zijn er modellen die nog efficiënter zijn . Soorten Afvalverwijdering merken die hun energie-efficiëntie bogen zijn te vinden bij de meeste hardware of sanitair winkels. Afval Koning fabrikanten de Legend Serie vuilnis d

Meer dan ooit