Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te KitchenAid Garbage Desinvesteringen Problemen

KitchenAid biedt verschillende vuilophaal modellen. Terwijl ze goed in zijn slijpen meeste voedsel materialen , voorwerpen, zoals schelpen , grote botten , glas , porselein , plastic of metalen mogen niet worden vastgesteld ter beschikking gesteld . Een gestage stroom van koud water moet altijd de afvoer afgebouwd op hetzelfde moment dat u de bediening van de beschikking. Zelfs als je voorzichtig bent , zal een kroonkurk of een ander voorwerp af en glijden in de afvoer, waardoor een jam . Soms loskomen van het artikel is dat alles moet worden gedaan om te krijgen de vuilophaal weer te lopen. Wat je nodig hebt : Houten mop of een bezemsteel
Wrenchette
Toon meer instructies
1

Schakel de vuilophaal en kraan .
2

Steek lange metalen tang in de afvoer om te zien of een item zit vast in de verwijdering en het probleem veroorzaakt.

Verwijder 3 het item met de tang .
< br > 4

Gebruik een houten bezemsteel om voorzichtig un - jam het item indien nodig. Als er niets vast te zitten in de afvoer of u het item hebt verwijderd en de vuilophaal nog steeds niet werkt , ga dan naar de volgende stap.
5

Schakel de vuilophaal en kraan als je ze gedraaid op na verwijdering van de vast punt .
6

Steek een uiteinde van de wrenchette in het gat aan de onderzijde van de verwijdering . Een wrenchette is een klein handje vorm enigszins als een Z en wordt meestal geleverd met de verwijdering .
7

Beweeg de wrenchette heen en weer totdat hij een volledige omwenteling heeft gedraaid.
8

Druk op de rode reset- knop aan de onderkant van de verkoop , nadat de motor is afgekoeld , om te resetten. Het duurt ongeveer 5 minuten voldoende afkoelen voordat resetten nemen .
9

Controleer op doorgebrande zekeringen of erover automaten als de vuilophaal blijft niet werken.


Belangrijkste oorzaken van vuilophaal Breaking

Als u uw vuilophaal vaak gebruikt, u waarschijnlijk niet verbazen dat het soms verstopt raakt . Verminderen van de kans van uw vuilophaal verstopt raakt door zich extra bewust van wat je te malen in uw beschikking en het zoeken naar alternatieve methoden . De belangrijkste oorzaken van vuilophaal klompen of storingen zijn gerelateerd aan het voedsel en vloeistoffen die u in uw beschikking. Vezelig

Meer dan ooit