Huis Tuin

Huis Tuin

Goede reiniging & Onderhoud van Kitchen Garbage Disposal Unit

Keuken vuilophaal -eenheden dienen als een van de meest gebruikte apparaten in de moderne keuken . Goed onderhoud en regelmatig reinigen van het apparaat verlengt de levensduur en zorgt voor probleemloos dagelijks gebruik . Terwijl vuilophaal eenheden veilig te verwijderen van bijna alle voedingsmiddelen biologisch afbreekbaar , er zijn grenzen aan wat ze aankunnen . Het uitvoeren van de beschikking met veel koud water en slijpen alleen de aanbevolen afval zorgt ervoor dat uw afvalcontainer gaat verder als een hardwerkende keuken machine . Juiste gebruik

Correct gebruik van uw vuilophaal eenheid verzekert een lange levensduur en eenvoudig onderhoud. Lopen altijd koud water voor, tijdens en na het gebruik van de verwijdering . Hierdoor kan het afval goed worden gemalen en stolt vet en olie zodat ze kunnen worden uitgevoerd door het systeem . Warm water zal het vet op te lossen , deponeren in uw beschikking en leidingen waar het kan ophopen en vormen klompen . Koud water helpt ook het koelen van de motor ter beschikking . Alleen loopt de motor voor een korte periode van een minuut of zo om oververhitting te voorkomen .

Bijna elke vorm van voedsel afval kan worden gevoed via uw beschikking , zolang het is biologisch afbreekbaar en niet die van een high- vezelgehalte . Vermijd rauw vlees , samen met vezelrijke afval, zoals selderij , maïsbladeren , artisjokken en kraakbeen . Nooit metaal, kunststof of aluminiumfolie in de verkoop .
Schoonmaken

Om uw vuilophaal apparaat te reinigen , plaatst u 1/2 kopje zuiveringszout in de eenheid , gevolgd door 1 kopje witte azijn . Sluit de afvoer met de stop , terwijl het mengsel vervliegt . Spoelen met kokend water . Een alternatieve methode is om de stop in te voegen en vul de gootsteen met ongeveer 1 1/2 liter water en ofwel 1 eetl . bleekmiddel of 1 kopje zuiveringszout . Gebruik van rubberen handschoenen , verwijder de stop en laat de oplossing kan afvloeien .
Onderhoud

Om uw huisvuilverwijdering houden probleemloos , nooit giet vet of olie in . Giet alle olie en vet in een pot en bewaar in de koelkast totdat deze vol is . Gooi de volle pot in de prullenbak .

Om de messen schoon te houden en om geuren te elimineren , giet er een mengsel van ijs en schillen van citrusvruchten aan de unit en grind , spoelen met koud water . Bijtende reinigingsmiddelen en full - sterkte bleekmiddel kan corroderen de elektrische onderdelen van uw afvalcontainer , dus zorg ervoor dat het apparaat goed naspoelen als deze chemicaliën worden gebruikt .
Problemen

voordat u uw hand in het apparaat , schakelt u zowel de stroomonderbreker het voeden van de verwijdering en de verwijdering apparaat zelf. Als het apparaat draait, maar maakt vreemde geluiden en zal niet weglopen , kan worden verstopt . Na het uitschakelen van het toestel en de stroomonderbreker , controleren op metaal of andere harde voorwerpen in het apparaat , zoals aluminiumfolie , flessendoppen , plastic of papier dat kan worden verstoppingen de messen. Verwijder deze met een tang indien nodig. Als het apparaat is gestopt , controleert u de reset- schakelaar , een rode knop op of in de buurt van de motor. Nadat het apparaat is gereinigd van alle obstructies , druk op de knop weer in om te resetten .

Hoe kan ik een verstopte afvoer vrij te maken voor een vuilophaal

Het is gebruikelijk voor een wastafel met een vuilophaal om water vast te houden . Dit is niet een typisch sanitair probleem . De verstopte afvoer wordt meestal veroorzaakt door afval vast in de beschikking. Er is een veiligheidsschakelaar die reizen wanneer een vuilophaal motor is gespannen . Fabrikanten hebben het mogelijk gemaakt om handmatig inschakelen van de waaiers te breken vuilnis klompen

Meer dan ooit