Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om snel herstellen van een vastgelopen vuilophaal

Een vastgelopen vuilophaal is onhandig op zijn best . In het slechtste geval , het is een walgelijke puinhoop . Dus als uw beschikking is neuriën , maar niets op hakken , voordat je een loodgieter bellen , probeer dan een snelle oplossing . Wat je nodig hebt
Bezem
Toon meer instructies
1

Schakel de hoofdschakelaar om de vuilophaal . Kopen van 2

Verwijder eventueel puin in de gootsteen en in de afvoer. Wees voorzichtig bij het ​​bereiken in de afvoer , omdat het scherpe voorwerpen of gebroken glas zou kunnen bevatten .

Plak 3 het einde van de bezemsteel naar beneden in de verwijdering en proberen om de verwijdering messen draaien . Je kan hebben om heen en weer te draaien , maar dit mag geen losse puin te bevrijden . Wanneer je voelt dat de messen weer draaien , verwijder de bezemsteel .
4

Schakel de hoofdschakelaar weer aan , lopen wat water en zet de verkoop op . Het moet vrij worden uitgevoerd . Zo niet , herhaal het proces.

Hoe maak je een In- Sink - Erator verwijderen

Het InSinkErator is een populair merk van keukenafval ontdoeners die zijn geïnstalleerd onder de gootsteen . Als u verbouwen uw hele keuken of gewoon vervanging van uw oude ontdoener , omdat het brak , moet u weten hoe u het apparaat te verwijderen . Je kunt het zelf doen met een beetje geduld en de juiste tools. Volg gewoon het gezond verstand voorzorgsmaatregelen en je zult het toestel hebben zo

Meer dan ooit