Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe je je Insinkerator vuilophaal Reset

Uw Insinkerator vuilophaal is uitgerust met een functie die het toestel uitschakelt als gereedschappen of andere voorwerpen worden vastgelopen binnen het. Deze automatische uitschakeling is een veiligheidsfunctie die de messen en andere interne onderdelen ter beschikking beschermt . Als je niet hoort de messen draaien of je een zoemend geluid uit de verkoop hoort, is de automatische uitschakelfunctie verloofd . Zien voordat , moet je verwijderen wat het veroorzaakt aan jam.Things Je
zaklamp
Lange schroevendraaier nodig
Toon meer instructies
1

Schakel de verwijdering, indien het op . Verwijder alle potten, pannen , borden , theedoeken en andere voorwerpen uit de gootsteen met de verwijdering .

Shine Pagina 2 een zaklamp de binnenkant van de verwijdering en zoeken naar eventuele gevangen gereedschappen of andere voorwerpen die kunnen worden jammen het.

Gebruik Goedkope 3 een lange schroevendraaier om graven uit het object dat jammen de beschikking. Steek uw handen binnenkant van de beschikking.
4

Open de keukenkast onder de gootsteen.

Shine
5 je zaklamp onder de bodem van de verwijdering en lokaliseren zijn rode reset-knop .
6

Druk op de rode reset-knop .

Luister 7 voor een klikgeluid . De afvalverwerking is nu gereset .
8

Zet koud water kraan van de gootsteen en laat het lopen .
9

Zet de beschikking om het te testen. U dient bladen draaien de verwijdering te horen. Als je een zoemend geluid hoort, schakelt de verwijdering en controleren op andere voorwerpen gevangen in het apparaat . Als u geen vastgelopen objecten in de verkoop te vinden, contact op met een loodgieter .

Hoe maak je een Compostering Drum Zorg

Composteren is lang beschouwd als een van de beste natuurlijke manieren om te bevruchten en versterken van een tuin . Door het opslaan van afval en bijproducten van voedsel , kunt u de kracht van ontbindend voedingsmiddelen aan uw tuin bloeien helpen benutten . Omdat compostering gaat gepaard met ontbindend voedsel , kan het rommelig . Het kan ook een uitdaging te doen in een kleine ruimte . Met d

Meer dan ooit