Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Kenmore vuilophaal Reparatie

De meeste problemen met uw Kenmore vuilophaal, zoals klompen en voeding problemen , kan eenvoudig worden opgelost zonder dat er onderdelen vervangen. Raadpleeg de handleiding met tijdens het maken van reparaties . Wat je nodig hebt
Kenmore vuilophaal
verlengsnoer
Emmer
Waterpomptang
Plunger handvat ( of een sterke stok van dezelfde grootte )
Toon meer instructies < br > elektrische problemen
1

Zet de schakelaar voor uw Kenmore vuilophaal in de "aan "-stand en luister goed . Als er helemaal geen lawaai , wordt uw vuilophaal krijgt geen stroom . Kopen van 2

Controleer eerst of de vuilophaal is aangesloten inch Als het is, en je hoort nog steeds geen lawaai , controleer de schakelaar aan de onderkant van het apparaat . Als de knop wordt schoot uit , duw hem naar binnen Als dit niet werkt , gaat u verder met de volgende stap .
3

Zoek de breaker box serveren uw huis. Dit is de metal " zekeringkast " die macht zal afgesneden om te voorkomen dat de circuits van overbelasting en het starten van een brand . Open de metalen plaat deur naar de breaker box en je zult switches met zien "aan" en "uit" posities. Zoek de schakelaar die het circuit ten dienste van uw vuilnis regeert. Als het in de "off" positie , flick het op . Als deze al is ingeschakeld , verder met de volgende stap .
4

Haal de stekker van de vuilophaal 's uit het stopcontact . Sluit een ander elektrisch apparaat en kijk of het toestel ingeschakeld . Als dit niet gebeurt , betekent dit ofwel het stopcontact of de schakelaar is slecht. Om ervoor te zorgen dat u de beschikking over goed testen door de stekker in een verlengsnoer uit het stopcontact u weet dat deze werkt .
Pijp klomp
5

Zet een emmer onder de vuilophaal om het water dat weglekt wanneer u de verbindingsbuis in de volgende stap te verwijderen vangen .
6

Gebruik een waterpomptang aan de verbindingsbuis los te maken , met behulp van de emmer aan het water op te vangen als het gaat lekken . Wacht tot al het water af te voeren , verwijder vervolgens de pijp .
7

Verjagen elke verstopping in de buis met behulp van een plunjer handvat of een stok die past in de buis . Houd de pijp over de emmer om eventueel verstopte materiaal op te vangen.
8

Schroef de buis weer aan met een waterpomptang .

Hoe het aansluiten van een Kitchen Sink Drain Met een vuilophaal

Naar schatting 31,7 miljoen ton voedsel restjes gingen naar stortplaatsen in 2007 , volgens een november 2008 Environmental Protection Agency ( EPA ) verslag . Milieu-activisten , zoals Treehugger.com , beweren vuilnis uit verkoop units kunnen pijpleiding klompen veroorzaken , en operatie vereist veel water . Verwijdering voorstanders beweren zetten etensresten in de afvoer spaart het milieu door

Meer dan ooit