Huis Tuin

Huis Tuin

Reparatie van het huis voor een afwasmachine afvalstroom

Een van de installatie- opties voor een vaatwasser afvoerslang is om het aansluiten van de vuilophaal onder uw aanrecht . Desinvesteringen gebruik maken van een reeks messen fijnhakken voedselresten , waardoor het in kleinere deeltjes die gemakkelijker te wassen in de afvoer. Als u vindt dat uw vaatwasser is aftappen langzaam of helemaal niet , dan kunt u de vaatwasser afvalstroom snel en gemakkelijk herstellen . Wat je
Verwijdering wrench
schroevendraaier
Plumber's slang
Toon meer instructies nodig
1

Schakel de stroom aan zowel de verwijdering en de vaatwasser uit. In de meeste installaties kunt u de vaatwasser stroom op de hoofdschakelaar te snijden. Kijk voor een circuit kaart die u vertelt wat elke schakelaar controles. Zet de schakelaar voor de vaatwasser circuit naar de stand "Uit" . Herhaal dit proces voor de vuilophaal . Sommige beschikken eenheden kunnen stekker in het dichtstbijzijnde stopcontact , in dat geval kun je gewoon verwijderen van de stekker . Kopen van 2

Verwijder eventuele voorwerpen die onder de beschikking om jezelf ruimte om te werken .
< br > 3

Zoek de zeskant aansluiting aan de onderzijde van de beschikking. Het zal ongeveer 1/4 inch breed. Steek het kleine uiteinde van het gereedschap ter beschikking in het stopcontact.
4

Draai de sleutel met de klok mee of tegen de klok in totdat deze stopt. Zet het in de tegenovergestelde richting totdat het doet hetzelfde . Beweeg de sleutel heen en weer tussen de twee haltes om het object te verwijderen.
5

Steek het uiteinde van een houten lepel in de verwijdering van boven als je het gereedschap beschikt niet kan vinden . Gebruik de lepel om de verwijdering messen heen en weer te schuiven om de verstopping los te maken .
6

Druk op de "Reset" knop aan de onderzijde van de beschikking.
7

Volg de vaatwasser afvoerslang naar waar het voldoet aan de beschikking. Leg een handdoek onder de verbinding . Maak de slangklem met een schroevendraaier . Trek de vaatwasser afvoerslang van de beschikking. Controleer het uiteinde van de slang en de afvoer inlaat voor blokken of klompen . Run slang van de loodgieter om eventuele blokkades . Vervang de afvoerslang . Zet het vast met de klem .
8

Herstel de stroom naar de vaatwasser en verwijdering . Laat water in de gootsteen . Schakel de verwijdering en ervoor te zorgen dat het werkt .
9

Voer een korte belasting in de vaatwasser en controleer of het goed is aftappen .
Unclogging de Trap
< Br> 10

Zet een emmer onder de gebogen , p - val , gedeelte van het afvoerkanaal .
11

Maak de koppelingen aan weerszijden van de p -trap . Trek de p - val uit de sanitair en maak hem leeg in de emmer .
12

Voer een slang of een beetje van de flexibele slang door de p -trap om duidelijk uit welke klompen binnen. Spoel de val in een andere gootsteen of buiten met een tuinslang .
13

Vervang de p -trap in de leidingen . Draai de koppelingen met de tang .
14

Run water in de gootsteen en test die de klomp is verdwenen .

Kan ik Giet Oil Down the Huisvuil

? Als u genieten van koken met olie , kan je je afvragen wat te doen met de overtollige olie nadat u uw schotel hebt voltooid . Je moet niet giet je olie in uw vuilnis . Dit kan leiden tot verstopping in uw leidingen , die kunnen zich uitstrekken tot de wijk riool lijn en veroorzaken riool lijn backup . Olie in uw leidingen Wanneer u giet de olie in uw vuilophaal, uw gootsteen of in uw toilet ,

Meer dan ooit