Huis Tuin

Huis Tuin

Witte Azijn & Garbage Desinvesteringen

Bespaart u tijd en moeite , vuilnis desinvesteringen kan eten opruimen in uw keuken een stuk makkelijker maken . Om uw beschikking blijven goed lopen en ruiken fris , gebruik witte azijn om het schoon te maken . Geur

Als stukjes voedsel bouwen binnen uw vuilophaal, kunnen ze bacteriën te trekken. De combinatie van oude voedsel en bacteriën zorgt voor een vieze geur die kan zweven uit je gootsteen , het maken van uw keuken een minder aangename plek om te zijn .
Verwijder

U kunt verwijder de geur van uw vuilophaal met behulp van witte azijn . Giet een half kopje witte azijn in een ijsbakje , voeg dan water te vullen alle slots . Bevries het mengsel en plaats twee of drie azijn ijsblokjes in de vuilophaal en voer het uit . Het ijs zal verwijderen opgebouwd voedsel en de azijn zal het opruimen van bacteriën en de geur veroorzaakt .
Overwegingen

Als uw vuilophaal is oud of als het een lichtere model , kan het niet overweg met hakken ijsblokjes ook. In dat geval , giet onverdunde witte azijn in de afvoer , terwijl de verkoop loopt. Dit zal helpen duidelijk uit de geur zonder beschadiging van de beschikking.

Hoe kan ik een oude vuilophaal Verwijder

Garbage desinvesteringen zijn een geweldige uitvinding die u toelaat om tijd te besparen op de keuken opruimen en gemakkelijk krijgt ontdoen van weggegooid voedsel zaak dat de problemen met het rotten en het aantrekken van ongedierte kan veroorzaken . Wanneer vuilnis desinvesteringen werken , ze werken goed , maar als ze stoppen met werken , je ineens realiseert hoeveel je afhankelijk van een. Ver

Meer dan ooit