Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te verbinden een vuilophaal

Garbage desinvesteringen , eerst populair in Amerikaanse huizen in de jaren 1950 , zijn een grote hulp in de keuken . Deze kleine maar krachtige motoren onder de afvoer in de gootsteen gemonteerd . Voedsel en andere afvalstoffen doorgegeven via de gootsteen worden vermalen in kleinere stukken door de verkoop bladen , waardoor het puin te worden doorgespoeld in het huis van de riolering . Aansluiten van een vuilophaal is een uitstekend project voor de meeste doe-het - zelvers . Wat je
Afvalverwijdering
Channel - slotbuigtang
Emmer
Rubberhamer
plamuurmes
Plumber's stopverf
schroevendraaier
noten van de draad nodig
Elektrische tape
Shears
Toon meer instructies Heb Verwijder de gootsteen sanitair

Plaats
1 een emmer onder de P -trap onder de spoelbak . Schroef de koppelingen aan beide zijden van de val met een tang . Schuif de P -trap uit de sanitair en leeg het water binnen in de gootsteen . Kopen van 2

Draai de deurstijl moer aan de onderkant van de wastafel met een paar van de kanaal - lock tang . Schuif de deurstijl moer en de ringetjes eronder uit de rechte staart stuk . Schroef het staartstuk door linksom te draaien.

Hit 3 de onderkant van de gootsteen met een rubberen hamer om het knock-out in de gootsteen hierboven . Verwijder de oude afvoer.

Reinig 4 van het gebied rond de afvoer in de gootsteen , met behulp van een plamuurmes . Verwijder eventuele oude kalefateren of stopverf .
Installeren Verwijdering
5

Breng een rups loodgieter stopverf rond de afvoer opening . Bevestig de afvoer top van de beschikking. Bevestig de afvoer top van onder de bodem van de afvoer en draai deze volgens de instructies van de fabrikant .
6

up Til de verwijdering en steek deze in de verkoop ring . Ofwel zet hem om het te vergrendelen , of draai het vast met de bijgeleverde verwijdering schroevendraaier of een kruiskopschroevendraaier .

Steek
7 ter beschikking in de onder-sink stopcontact. Voor een hard-wired installatie , verwijder de plaat aan de onderzijde van de beschikking. Sluit de draden van de woning op de klemmen op de verkoop --- de zwarte draad verbindt met de hete terminal , witte verbindt om de neutrale en kale koper gaat naar de groene terminal. Sommige verkopen kunnen draden op de klemmen voorgeïnstalleerd . In dit geval , de draden van de huisinstallatie moeten gewoon worden aangesloten op de draden beschikking met draadmoeren en isolatietape. Druk de draden in de verkoop behuizing en vervang de elektrische plaat.

Sluit 8 de afvoer leidingen voor de verwijdering .
9

Sluit de vaatwasser slang , indien aanwezig , aan de beschikking. Snijd het uiteinde van de verwijdering slang om de juiste grootte voor aanbrengen in de vaatwasser tepel . Zet het vast met een slangklem .
10

Schakel de stroom in voor de verwijdering . Laat water in de gootsteen en schakelaar op de beschikking. Controleer op lekkage .

Hoe kan ik een Kitchen Sink Ontstopt met een vuilophaal

Het hebben van een aanrecht met een vuilophaal kunt u weggooien van levensmiddelen in de gootsteen in plaats van gooien ze in de prullenbak . Dat gaat goed tot aan het water begint te stijgen en je realiseert dat de gootsteen is verstopt. Je eerste instinct zou kunnen zijn om agressieve chemicaliën of kokend water gieten in de afvoer. Geen van deze noodzakelijk . Bespaar tijd door handmatig te ont

Meer dan ooit