Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Garbage Desinvesteringen & Schoon Vaatwassers

De vuilnis desinvesteringen in vele spoelbakken aansluiten op de vaatwasser en dienen een belangrijke functie in het wegvloeien schotel water en vuil . Als de vuilophaal verstopt raakt , kan drainage problemen voordoen in de vaatwasser . Reinigen van zowel de vuilophaal en de vaatwasser kan helpen deze problemen weg te nemen en te helpen zorgen voor een juiste werking van beide eenheden . Het beste is om de vaatwasser en verwijdering op een regelmatige basis te reinigen. Wat je
IJsblokjes
Citrusvruchten nodig
Mes
Kom
Dish -witte azijn
Voeding
Watervoorziening
zachte borstel
afwasmiddel
water
Schoon doek ( en)
Toon meer instructies
1

Zet de kraan in de gootsteen en start de vuilophaal . Laten lopen enkele seconden ingedrukt om alle huidige puin te verwijderen uit in het toestel. Kopen van 2

Kijk onder de gootsteen en vind de ontdoener inlaat. Kijk voor het tussen de vuilophaal en de vaatwasser leidingen . Zorg ervoor dat u de knock -out hebt verwijderd en het reinigen van de inlaat van vuil , voedsel of puin .

Vul 3 een kleine kom met ijsblokjes en giet het in de vuilnisbak . Zet het water en start de vuilophaal om de ijsblokjes in de verkoop te malen. Dit zal helpen items die vastzitten in de verwijdering of op de verkoop bladen te verwijderen.
4

Plaats delen van een citrusvrucht , zoals een sinaasappel , citroen of limoen , in de vuilophaal . Laat water over het fruit en zet de vuilophaal .
5

Place 2 kopjes witte azijn in een vaatwasmachinebestendig schotel in de vaatwasser bovenste rek . Voer een normale wasbeurt met warm water om de vaatwasser te reinigen. Haal de schotel wanneer de cyclus is voltooid .
6

Gebruik een zachte zeep borstel om voorzichtig schrobben langs de zijkanten en onderkant van de vaatwasser om overtollig film en materiaal te verwijderen op de afwasmachine oppervlak . Veeg met een schone , vochtige doek .

Hoe maak je een In- Sink - Erator verwijderen

Het InSinkErator is een populair merk van keukenafval ontdoeners die zijn geïnstalleerd onder de gootsteen . Als u verbouwen uw hele keuken of gewoon vervanging van uw oude ontdoener , omdat het brak , moet u weten hoe u het apparaat te verwijderen . Je kunt het zelf doen met een beetje geduld en de juiste tools. Volg gewoon het gezond verstand voorzorgsmaatregelen en je zult het toestel hebben zo

Meer dan ooit