Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Mitsubishi TV Recycle

Het hebben van een hoop rommel in huis kan vervelend zijn op momenten als je niet beschikt over veel ruimte . Dus als je wilt goed voor jezelf en voor het milieu te zijn , niet alleen gooi de ongewenste elektronica in de prullenbak . In plaats daarvan , neem het terug naar een elektronicawinkel die het zal een voor u gratis. Best Buy, bijvoorbeeld , neemt bijna alle elektronische apparatuur , zoals televisies . Recycling van een TV is eenvoudig , en vaak zal het minder gegoede gezinnen te helpen in arme gebieden waar veel functionerend elektronisch items hebben de neiging om te worden verscheept . Wat je
Internet
Telefoonboek
nodig
Toon meer instructies
1

Bekijk de BestBuy.com /recycling website. Klik op het drop-down menu , en kies uw staat . Kopen van 2

Lees de specificaties van welke producten ze accepteren bij Best Buy in uw staat .
3

Ga op DigitalTips.org als er niet een Best Buy in uw omgeving, of als ze niet accepteren van uw Mitsubishi TV . DigitalTips.org is een directory van containerparken door de staat .
4

Voer de naam van het product dat u wilt recyclen in de rechterkant zoekvak , in uw geval " Mitsubishi TV " . Voer uw postcode eronder. Klik op "Go " .
5

Kies het afvalverwerkingsbedrijf uit de lijst . Controleer of ze accepteren uw Mitsubishi televisie . Zo niet , kijk voor een andere locatie . Veel steden hebben hun eigen lokaal draaien non - commerciële recycling centra waar u kunt inleveren uw ongewenste spullen . Controleer op de website van uw lokale stad of ze een recyclingbedrijf .

Ga
6 op de website van de Environmental Protection Agency in www.epa.gov . Typ " recycle TV " in het zoekvak in de rechterbovenhoek van het scherm . Zoek in het resultaat pagina voor " Waar kan ik doneren of Recycle Mijn Oude computer en andere elektronische producten ? ' . Het moet het vierde resultaat . Klik erop en lees de stappen op hoe te recyclen of te doneren uw tv in uw regio .

Hoe maak je een huis vuilophaal

Een vuilophaal helpt u de verwijdering van afval organisch materiaal , zoals plantaardige peelings en restjes. Dit voedsel afval is eigenlijk recht te zetten in uw gootsteen , waar de vuilophaal maalt het genoeg zijn om veilig uw afvoer kan worden weggespoeld zonder dat verstopping . Als u nog niet over een vuilophaal of als u wilt upgraden , zijn er verschillende dingen die je in gedachten moet h

Meer dan ooit