Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te verbinden een vaatwasser aan op een vuilophaal

Garbage desinvesteringen breken voedsel en ander organisch afval in uw gootsteen . Een vaatwasser aansluiten op een vuilophaal ook helpt breken voedsel opgepikt tijdens wasprogramma van de vaatwasser . De vaatwasser wordt aangesloten op de verwijdering door middel van een afvoerslang die loopt naar de inlaat aan de zijkant van een afstoting . Wanneer u de vaatwasser , het vuile water binnen , samen met eventuele etensresten uitvoert, wordt uit de machine en in de verwijdering gepompt . Wat je
Slangklem
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Boormachine
Spade beetje nodig
Wandklemmen
Schroeven
Universeel mes

Toon meer instructies
1

Controleer dat zowel de vaatwasser en de vuilophaal zijn uitgeschakeld voordat u begint. Zorg ervoor dat ze niet worden ingeschakeld ongeluk terwijl u werkt door het uitschakelen van het circuit voor beide apparaten op de hoofdschakelaar . Kopen van 2

Plan de route voor de vaatwasser afvoerslang aan de vuilophaal . Als de afvoerslang moet er doorheen kasten , markering op de zijkant van de kast en boor een gat voor de vaatwasser slang met behulp van een houtboor en pneumatische drilboor . Schuur de randen van het gat met een vijl of schuurpapier zodat de scherpe randen van de slang niet zal beschadigen en leiden tot lekkage .

Pons 3 van de knock-out aan de kant van de vuilophaal met een schroevendraaier . Verwijder het knock-out en gooi het weg .

Trim 4 op het einde van de vaatwasser afvoerslang om de juiste maat voor uw vuilophaal met een mes . Markeringen zijn te vinden op de zijkant van de afvoerslang om u te helpen bepalen waar te snijden .
5

Schuif het einde van de afvoerslang over de tepel op de vuilophaal . Beveilig het uiteinde met een klem . Draai zo nodig met een schroevendraaier.
6

Verhoog het middelste gedeelte van de vaatwasser slang en zet hem hetzij aan de zijkant van de kast of de muur met een slangklem . Het centrale deel van de slang moet groter zijn dan de aansluiting op de vuilophaal, die helpt terugstromen van vuil water te voorkomen terug in de vaatwasser zijn.
7

stroom weer voor zowel de vaatwasser en vuilophaal . Voer een testje wassen in de vaatwasser . Bekijk de vaatwasser afvoerslang en vuilophaal -verbinding tijdens de afvoer cyclus op lekkage . Draai de slangklemmen indien nodig.

Hoe maak je een aardlekschakelaar Circuit Installeer Met een Outlet & Switch Wired voor een vuilophaal

Als je het installeren van een stopcontact in een gebied dat is blootgesteld aan water , zoals een keuken, badkamer of buiten, moet u een speciaal type heet een aardlekschakelaar ( aardlekschakelaar ) stopcontact te installeren . Het heeft een ingebouwde schakelaar die zal trippen en zet het circuit uit als het een korte detecteert . Als je de installatie van een nieuwe vuilophaal , kunt u een aar

Meer dan ooit