Huis Tuin

Huis Tuin

Huisvuil Installatie

Spoelbakken zijn niet de plek voor huisvuil in een huis , maar je zal onvermijdelijk geconfronteerd met etensresten vast op borden en potten die zal naar beneden stromen uw afvoer . Deze stukken van voedsel zal vertragen of verstoppen je drain , wat leidt tot een back-up gootsteen van vuil water . Om deze reden , kan een vuilophaal eenheid sleutel tot het voorkomen van uw leidingen en afvoeren verstopt zijn. Een verwijdering hakt stukjes voedsel die de afvoer terechtkomt , zodat ze gemakkelijk weg te stromen met het afvalwater . Weten hoe je een verkoop te installeren bespaart u de kosten van de professionele installatie . Wat je
schroevendraaier
veiligheidsbril nodig
Wrench of tang
Bucket
plamuurmes
Rag
terpentine
Plumber's stopverf
Zwaar voorwerp < br > boender
Toon meer instructies
1

Schakel het circuit dat elektriciteit loopt in uw keuken , zodat u kunt werken met de bedrading voor de verwijdering zonder gevaar voor elektrocutie . Indien mogelijk, schroef de scharnieren en verwijder de kastdeuren hieronder uw gootsteen voor gemakkelijkere toegang . Don veiligheidsbril om uw ogen te beschermen terwijl u werkt. Kopen van 2

Schroef de buis die de afvoerpijp van de gootsteen aangesloten op de buis leidt weg naar de rest van het sanitair . Verwijder die sectie van de buis en plaats een emmer onder de regenpijp om overtollig water op te vangen . Draai de moer waarmee de huidige afvoer montage op zijn plaats houdt en pop het uit in de gootsteen boven .

Verwijder 3 de afvoer assemblage uit de gootsteen . Schraap stopverf alle oude loodgieter van rond de afvoer gat en schoon met een doek bevochtigd met terpentine .
4

Spreid een 1/4- inch kraal van loodgieter stopverf rond de afvoer opening in de zinken. Laat de nieuwe flens in de afvoer gat en druk deze stevig hechten aan de stopverf en zijn plaats in uw afvoer . Stel een zwaar boek of iets dergelijks op de bovenkant van de flens om het in bedwang te houden terwijl u werkt van beneden , zodat de flens niet verschuift .
5

Schuif de pakking en de back-up ring op het onderste stuk van de flens van onderen . Houd deze twee in plaats en schuif de montagering op zijn plaats , gevolgd door de borgring . Druk de borgring naar boven tot het nestelt zich in de groef van de flens . Draai de schroeven op de montagering met een schroevendraaier zo strak als ze gaan naar de flens af te dichten op de wastafel .
6

Voer een scrub borstel of staalborstel in de nabijgelegen blootgesteld pijp om alle vuil te verwijderen . Verwijder de bodemplaat van de afvalcontainer en gebruik draadmoeren draden de ontdoener aan te sluiten op de kabels van de voeding. Deze stap is afhankelijk van het project , de lengte van de draden , zal het aantal noten en de plaats van de voeding variëren huis en gekozen afvalcontainer .

Bevestig
7 de plaat na de kabels goed zijn aangesloten . Bevestig de afvoerbuis aan de uitgang van de beschikking.
8

Houd de beschikking voor de montage assemblage zodat de tabbladen line-up met de montagering . Draai de ring totdat alle drie tabbladen vergrendelen in de ribbels op de afvalcontainer . Gebruik een sleutel of een schroevendraaier om de ring zo goed mogelijk aan te draaien in deze positie om de verwijdering plaats te klemmen .
9

voorzichtig draai de afvalcontainer tot de afvoerbuis lijn staat met de afvoerpijp leidende weg van de gootsteen . Gebruik de bouten of schroeven die aan de buis hechten aan de draineerbuis . Laat water in de gootsteen om te controleren of er geen lekken zijn , en vervolgens opnieuw de kracht en test de ontdoener .

Is het gebruik van een vuilophaal Slecht voor een septic tank

? Septic tanks zijn ontworpen om organisch afval te verwerken, maar niet de hoeveelheid die gegenereerd door middel van regelmatig gebruik van een vuilophaal afval. In het algemeen moeten afvalverwijdering eenheden niet worden gebruikt met een septische systeem . De problemen en de kosten van frequente reinigingen veroorzaakt door het gebruik van een vuilophaal met een septische systeem zijn niet

Meer dan ooit