Huis Tuin

Huis Tuin

Behandelingen voor vuilophaal Smells

Garbage desinvesteringen zijn nuttig keukengereedschap dat de noodzaak om zorgvuldig te halen iedere wortel schillen of beetje eten uit je gootsteen als je koken elimineren . U bent misschien niet zo dankbaar om een beschikking te hebben als vreemde geuren beginnen drijven omhoog uit de afvoer. Cure die vuilophaal geurtjes met gemeenschappelijke huishoudelijke producten . Oorzaken

Afvalverwijdering geuren optreden wanneer voedsel deeltjes niet worden gespoeld uit de verkoop , maar in plaats daarvan zitten erin tot ze beginnen te bederven . De geur van bedorven voedsel en bacteriën drijft op uit de afvoer en in uw keuken . Etensresten bouwen als je schrapen voedsel in de verkoop , maar mag het apparaat niet worden uitgevoerd , in plaats hen te laten blijven . Voedsel deeltjes kunnen ook worden geworpen op de onderzijde van het spatscherm , die voedsel voorkomt vliegen omhoog uit uw afvoer wanneer je loopt met de verwijdering . Wanneer de stuck- op voedsel bederft , zal uw gootsteen stinken .
Verwijdering

Om zich te ontdoen van geuren uit de voeding nog in de vuilophaal , spoel de afvoer met een krachtige waterstraal ongeveer 20 seconden . Dit zal wassen slepende stukjes voedsel . Voeg vervolgens een dubbele handvol ijsblokjes en een gesneden citroen - met inbegrip van de schil - in de beschikking. Laat het zitten voor ongeveer 30 minuten , en vervolgens de kraan van de wastafel en de verkoop tot het ijs en citroenen zijn verdwenen . De citroen werkt als een geurneutralisator , en het ijs helpt om weg te schuren alle resterende kruimels op die zouden kunnen blijven.
Spatscherm

Als de geur blijft in uw vuilophaal, moet u het spatscherm te reinigen. Trek het spatscherm uit de afvoer. Wegspoelen elke stuck - op voedsel , en dan zet het terug op zijn plaats . Om voedsel materiaal opbouwen op het in de toekomst te voorkomen , koop een wc- borstel . Label het voor slechts keuken gebruik. Elke maand of zo , lopen warm water in de afvoer en plaats voorzichtig de borstel in de verkoop , en vervolgens gebruiken om borstel uit de onderkant van het spatscherm .
Overwegingen

U kunt geuren in je vuilophaal voorkomen door altijd actief een sterke stroom van water uit uw kraan wanneer je de beschikking uitvoeren . Voer de beschikking voor ten minste 10 seconden , en vervolgens het water 20 seconden om er zeker van alle levensmiddelen materiaal is weggespoeld . Voor preventieve zorg , gooi sinaasappel of citroen schillen in de beschikking over elke maand aan een geur te elimineren. Gieten witte azijn in de verwijdering en laten zitten voor 20 minuten zal ook helpen bij het controleren geur.

Hoe te verwijderen van de geur van een vuilophaal

Afval opbouw of onverwerkt afval gevangen in de unit zijn vaak voorkomende oorzaken van een stinkende vuilophaal , en een stinkende vuilophaal kan uw keuken een onaangename plek om te zijn te maken. Het reinigen van de vuilophaal zal verminderen of te elimineren stank en maak uw beschikking efficiënter werken , het minimaliseren van de mogelijkheid van dure sanitair reparaties langs de weg . Wat j

Meer dan ooit