Huis Tuin

Huis Tuin

Dingen Niet neer te zetten de vuilophaal als je een Septic System

Plak de verkeerde dingen beneden de vuilophaal en je zou kunnen eindigen met grote septische systeem problemen . De Environmental Protect agentschap waarschuwt dat een slecht functionerende septische systeem grondwater zou kunnen vervuilen , water dat iemand kan gebruiken als drinkwater . De septische systeem kan ook volledig stoppen , waardoor u verantwoordelijk voor reparatie -of vervangingskosten . Nonfood Items

Septic tanks gebruiken bacteriën en enzymen af te breken afvalwater en organisch materiaal . Steken nonfood artikelen zoals koffie grinds , kattenbakvulling en papier producten in de vuilnisbak of in de afvoer zal de septische systeem om de capaciteit te verliezen. Omdat de bacteriën en enzymen niet kan breken de producten naar beneden , zullen ze blijven in de septic tank . Na verloop van tijd kan dit overflow veroorzaken . Bij het weggooien van voedsel halen, plastic wikkels en zakjes van papier stickers.
Grease

De enzymen in een septische systeem kan niet gemakkelijk breken vet en olie . Vet kan ook combineren met andere vloeistoffen, zoals wasmiddel, en vormen een pasta . De septische systeem zal vullen sneller en kunnen overstromen . Plaats vet van vlees vetten en koken oliën in een verzegelde container in de prullenbak.
Chemicaliën

Chemische stoffen in huishoudelijke schoonmaakmiddelen of andere producten, zoals vernis en verf mag nooit in de afvoer of vuilophaal . Eenmaal in de septic tank , kunnen deze chemicaliën doden bacteriën het systeem nodig heeft . Ze hebben ook het potentieel om het te maken langs de septic tank en vervuilen het grondwater . In plaats van de vuilophaal , gooi deze op de juiste manier , volgens de instructies van de fabrikant.
Waarschuwingen

Met behulp van een vuilophaal zet extra druk op uw septische systeem na verloop van tijd . De International Association of Home Inspecteurs zegt vuilnis desinvesteringen verhogen werklast van een septische systeem en de levensduur verminderen. Als u een vuilophaal gebruiken , moet u mogelijk de septic tank vaker pompen om problemen te voorkomen .

Zorg voor Garbage Desinvesteringen

Garbage desinvesteringen zijn ontworpen voor de verwijdering van huishoudelijk voedselafval . Door het verpulveren van afval in kleine deeltjes , desinvesteringen verminderen de kans op problemen met sanitair en verstopte leidingen . Goed gebruikt , vuilnis desinvesteringen vereisen weinig tot geen zorg en duurt 10 jaar of meer . De meerderheid van de vuilophaal problemen worden veroorzaakt door h

Meer dan ooit