Huis Tuin

Huis Tuin

Insinkerator Pro 333 Instructies

The Badger Insinkerator 333 is een onder-sink gemonteerde huis vuilophaal systeem . De Badger 333 heeft een cilindervormige lichaam die hecht aan de onderkant van uw afvoer en maakt verbinding met uw zinkuitloop sanitair pijp. De Badger 333 is een onderhoudsvriendelijke beschikking. Het wordt geleverd met een kleine hand die helpt met jam in de beschikking. De installatie duurt ongeveer twee uur . Wat je nodig hebt
plamuurmes
loodgieters stopverf
schroevendraaier
PVC connector
Toon meer instructies
1

Open je onder wastafel kast en sloot de watertoevoer klep door hem volledig naar rechts . Verwijder de inhoud uit onder de gootsteen , zodat je ruimte om te werken zal hebben .

Shut Pagina 2 de stroom uit de zekeringkast naar de oude vuilophaal .
3 < p> Verwijder uw oude vuilnis . Als je er geen hebt , ga dan naar de volgende stap .
4

Gebruik een plamuurmes om uw gootsteen flens te verwijderen . Gebruik ook de plamuurmes om de oude stopverf loodgieter uit de verzegeling te verwijderen .
5

Solliciteer stopverf verse loodgieter rond de basis van de flens gat. Druk op de nieuwe Badger 333 wastafel flens naar beneden . weeg het af met iets voor ongeveer 20 minuten, terwijl het droogt .

Slip
6 op de vezel pakking , backup flens en montage ring van onderaf. Druk de borgring op de volgende tot u deze hoort vastklikken .
7

Plaats en draai de drie dragende schroeven met je schroevendraaier .
8

Zet uw Badger 333 ondersteboven en verwijder de kleine plaat met een schroevendraaier . Trek de draden eruit . Sluit de draden van de beschikking aan de draden in uw flexibele elektrische kabel connector . Plaats de plaat op de onderkant van uw nieuwe beschikking
9

Monteer je beschikking door het gelijktrekken van de montagelipjes om de slide-up ramps op de montagering . Draai het toestel en montagering totdat de drie tabbladen vergrendelen over de ruggen.
10

Schuif de flens over de afvoerbuis en breng de pakking in de beschikking van de afvoer . Draai de twee bouten aan de flens vast te zetten aan de afvoerbuis . Bevestig uw uitstroom buis naar de afvoer buis met behulp van een PVC connector indien nodig.
11

Draai de watervoorziening weer in en klap uw elektrische hoofdschakelaar weer aan.


De gemiddelde levensduur van een vuilophaal

Garbage desinvesteringen zijn nuttig keukenapparatuur . Ze zijn effectief in het malen van puin en afval van groenten en fruit of na het schrapen van de borden van een maaltijd. Het is belangrijk om te weten hoe lang een vuilophaal moeten duren , vooral als de jouwe is niet oud en nu al heeft problemen. Levensduur vuilnis desinvesteringen kan duren voor jaren in uw huis als gebruikt en goed onde

Meer dan ooit