Huis Tuin

Huis Tuin

SinkMaster vuilophaal Installatie

Bij aankoop van een SinkMaster vuilnisbak ontdoener , kunt u kiezen tussen twee verschillende bevestigingssystemen : de " 3 -Bolt Mount systeem" of het " EZ Mount System . " Sinds de EZ Mount systeem is eenvoudiger en sneller te installeren , zal dit artikel zich richten op die methode . Heeft u een erkende elektricien uitvoeren van een dedicated - schakelaargestuurd BX kabel met een koperen aardingskabel van de belangrijkste elektrische paneel tot onder de gootsteen Als u installeert een vuilnisbak ontdoener voor de eerste keer . Zo niet , verwijder de oude unit samen met de spoelbak montageflens voor het installeren van uw nieuwe SinkMaster afval verwijderaar . Wat je nodig hebt
Hammer : Houten pluggen
Vaatwasser connector kit
Nut driver
schroevendraaier
Plumber's stopverf
Cable noten
Channel tang
Toon meer instructies
1

Zet de schakelaar voedt, om het afval ontdoener naar de " uit"-stand voordat u de installatie start . kopen van 2

Knock out de vaatwasser stekker gelegen op de bovenste loop van de verwijderaar met een hamer en een houten plug ; heb een scherp instrument niet gebruiken, zoals een schroevendraaier . Merk op dat dit alleen geldt als u het aansluiten van een vaatwasser aan het systeem. Als de stekker er gebeurt in de ontdoener te vallen , kun je ofwel proberen om het uit te vissen met een paar punttang of u kunt gewoon laten ; de ontdoener wordt vermalen tot de stekker de eerste keer dat u het toestel inschakelt .

Plaats 3 een apart aangeschafte vaatwasser connector kit aan de zijkant van de ontdoener . Plaats de rubberen pakking tussen de connector flens en de ontdoener . Bevestig de connector flens aan de ontdoener met de twee zeskantschroeven die in de kit . Gebruik een moersleutel om de moeren vast , maar niet te strak .
4

Demonteer de EZ mount montage op de ontdoener door de slangklem rond de rubber kussen monteren met een schroevendraaier los te draaien. Zodra de slangklem los zit, rock de kussen monteren zijwaarts totdat de lip aan de buitenkant van de ontdoener glipt uit de bijpassende groef in het kussen mount. Herhalen door het verwijderen van de gootsteen flens . Praktijk de installatie van de kussen monteren een paar keer als volgt .
5

Duw het kussen monteren op het einde van de schroefdraad gootsteen flens totdat je voelt de groef aan de binnenkant van het kussen monteren slip over de lip aan het einde van de flens . Gebruik een beweging, zoals het aanbrengen van een deksel op een plastic container . Herhalen door het invoegen van de ontdoener naar de andere kant van het kussen monteren totdat de lip op de ontdoener inlaat past in de bijpassende groef in het kussen mount. Eenmaal goed ingesteld , zal het kussen mount vrij kunnen draaien en werkt als een pakking tussen de ontdoener en de wastafel flens zijn; oefenen kan enkele minuten duren , maar dit zal de zaken te vereenvoudigen wanneer u werkt ondersteboven van onder de gootsteen .
6

Schroef de bovenste steunring en de onderste mount ring uit de gootsteen flens en verwijder de rubber afdichting ; laat de grote fiber ring op de steunring . Plaats de rubberen pakking over de gootsteen afvoer en plaats de schroefdraad gootsteen flens in de gootsteen opening . Merk op dat de rubberen pakking is ontworpen voor gebruik op rvs spoelbakken . Als u een ander type, zoals porselein , vervang de rubberen pakking met een ring van loodgieter stopverf gedrukt op de rand van de spoelbak flensopening . Plaats de gootsteen flens en druk naar beneden naar bed in ; heb de gootsteen flens niet draaien als het eenmaal is geïnstalleerd op de top van stopverf loodgieter

Plaats
7 de fiberring over de blootliggende gootsteen flens draad van onder de gootsteen . ; zorg ervoor dat de pijlen die op de fiberring naar boven wijzen . Rijg de bovenste steunring rechtsom op de flens . Hand - draai stevig totdat de gootsteen flens niet kan bewegen . Plaats de stop in de gootsteen en open de kraan een halve minuut . Gebruik een zaklamp en papieren handdoek om te controleren op lekken van onder de gootsteen . Draai de steunring verder indien nodig.
8

Rijg de onderste mount ring op de flens . Installeer het kussen monteren op het uitstekende gedeelte van de spoelbak flens van onder de gootsteen totdat de rand van de flens glijdt in de groef in het kussen mount .
9

Verwijder de moer die de afdekplaat op de basis van de ontdoener . Draai de twee schroeven aan de trekontlasting bevestigd aan de elektrische draad inlaat aan de zijkant van de ontdoener . Steek het uiteinde van de verwijderaar elektrische kabel en de koperen aardingskabel door de trekontlasting klem en in de basis van de ontdoener .
10

Buig het einde van de kale koperen aarde draad in een U met een paar punttang . Draai de moer van de groene aarde terminal in de basis van de ontdoener . Zet de gebogen U einde van de koperdraad via aarde schroef met de ring boven de koperdraad . Draai de groene moer stevig vast met een moersleutel .
11

Sluit de fase en neutrale draden van de voedingskabel naar de live en neutrale draden in de ontdoener . Draai de blootliggende uiteinden van de twee zwarte draden dicht op elkaar . Schroef een plastic kabel moer stevig op de gedraaide uiteinden totdat de kale draden zijn bedekt . Doe mee met de twee witte draden samen op dezelfde manier. Draai de schroeven van de trekontlasting met de kabel aan de kant van de ontdoener . Vervang de dekplaat en haal de moer weer aan en zet het vast met een moersleutel .
12

Maak de slangklem rond het kussen mount. Til de ontdoener en steek de inlaat in het kussen monteren totdat je voelt dat de lip gefreesd op de bovenkant van de ontdoener inlaat glijden in de bijpassende groef in het kussen mount. Op dit punt , de verwijderaar vrij kan draaien . Naast de door de rubber kussen meegeleverde houder spanning zal de ontdoener zijn plaats houden zonder het aandraaien van de slangklem .
13

Draai de ontdoener lichaam totdat de neerwaarts gerichte uitlaatpijp lijn staat met de P -trap inlaat aan de afvoerpijp van de gootsteen bevestigd . Rijg de plastic ring moer aan het einde van de P -trap op de ontdoener afvoerpijp . Draai beide ring moeren op de P -trap met een paar kanaal tang , maar niet te strak .
14

Plaats een slangklem over de uitlaat slang die van de vaatwasser. Schuif de slang over de vaatwasser connector aan de zijkant van de ontdoener . Draai de slangklem vast met een schroevendraaier. Zodra alles is opgesteld en aangesloten, zet de mount ring bovenop het kussen monteren neerwaartse tegen de klok in . Zodra het handvast , tikt de oren uitsteken van de mount ring zachtjes met een hamer totdat hij op zijn plaats zit . Op dit punt, de mount ring is niet in staat om verder te draaien .
15

Draai de grote slangklem rond het kussen monteren stevig vast met een schroevendraaier om de installatie te voltooien .
16 < p> Herstel elektrische energie aan de ontdoener door over te schakelen wanneer de schakelaar in de "on " positie . Draai de kraan van de wastafel op en klap de ontdoener schakelaar boven de gootsteen om de ontdoener te testen. Na het uitzetten van de ontdoener , laat het water lopen en controleer de leidingen onder de gootsteen en de bovenkant van de ontdoener op lekkage . Als een van de koppelingen in beide uiteinden van de P -trap tekenen van een lek , draai de desbetreffende ring moer een beetje verder met het kanaal tang .

Mijn vuilophaal Vliegwiel Is Stuck

Het vliegwiel op een vuilophaal opereert de rotorbladen te hakken biologisch voedsel afval en stuur het in de afvoer. Wanneer u de vuilophaal en slechts een brom zonder mes beweging horen , wordt het vliegwiel vast . Schakel de vuilophaal onmiddellijk om te voorkomen dat struikelen de resetknop of stroomonderbreker . De vuilophaal vliegwiel zit vast vanwege een obstructie tussen de ontdoener en de

Meer dan ooit