Huis Tuin

Huis Tuin

Feiten over Garbage Desinvesteringen

Garbage desinvesteringen , ook wel garbage ontdoeners of voedselresten , zorgen voor een aanzienlijke gemak naar de moderne huishoudens . In plaats van dat voedsel afval in een vuilnisbak waar ze onaangename geuren kunnen produceren , kunnen huiseigenaren gewoon schuif ze in de afvoer , waar een machine maalt ze op. De belangrijkste drainagesysteem voert ze dan weg , uit het zicht en uit het hart . Geschiedenis

In 1927 , een architect in Racine , Wisconsin , genaamd John Hammes creëerde de eerste vuilophaal in zijn atelier . Na 11 jaren van testen en verfijning , begon hij de InSinkErator bedrijf in 1938 slechts 58 stuks werden verkocht dat eerste jaar. ; maar na de Tweede Wereldoorlog , Amerikaanse huizenbezitters begonnen met de modernisering van hun keukens en de verkoop begon te groeien . Fabrikanten verkopen nu miljoenen verkopen over de hele wereld .
Do's

Correct gebruik van een vuilophaal kan het draaiende te houden voor zo lang als 10 jaar . Na de afwas , het gieten van een kleine hoeveelheid afwasmiddel in de afvoer en laat de machine draaien voor een paar minuten zal de verwijdering schoon te houden . Vuilnis desinvesteringen moeten regelmatig gebruik om roest en corrosie te voorkomen . Grind voedselresten die met alleen koud water . Koud water stolt elke vetten of oliën die het apparaat heeft gesloten , waardoor het makkelijker wordt voor de verwijdering te hakken en te elimineren .
Don'ts
< p> Alleen biologisch afbreekbaar afval moet ooit gaan in een beschikking. Eetbare producten , zoals glas , metaal of kunststof , ernstige schade aan de motor en de bladen van de machine. Met behulp van warm water bij het uitvoeren van een vervreemding veroorzaakt vetten vloeibaar te maken , wat resulteert in klompen . Desinvesteringen werken het beste wanneer afval wordt in een beetje op een moment . Vezelig voedsel afval , zoals maïs kaf , bleekselderij en Pel kan het apparaat vastlopen . Vet, olie en vet belemmeren van een beschikking van het malen vermogen en ook klompen veroorzaken. Koffiedik kan ook vastlopen op de riolering .
Geur

Verschillende natuurlijke methoden kan een beschikking houden geurvrij en fris. Het plaatsen van een citroen in de verkoop en verhuur van de unit malen het ruimt wanden van de machine en zorgt voor een langdurig aangename geur . Invriezen azijn in ijsblokjes en het uitvoeren van de kubus door de machine doodt bacteriën die onaangename geurtjes veroorzaken . Gieten zuiveringszout beneden de verwijdering en laten zitten voor enkele uren voordat u de machine met koud water kan een hardnekkige geur elimineren .

Mijn Garbage Beschikker Zal niet Drain

Een vuilophaal maalt afval dat gaat in de afvoer om verstoppingen te voorkomen. Helaas zijn vuilnis desinvesteringen gemakkelijk verstopt. Een verstopte vuilophaal zal niet weglopen en zal ertoe leiden dat het water naar de gootsteen te vullen . Een vieze geur kan ontstaan ​​door een verstopte vuilophaal, ook. Vaak is dit geen probleem met de afvoer zelf maar een verstopping verderop het systeem .

Meer dan ooit