Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Verwijdering van het huisvuil >> Content

Hoe maak je een Food afvalmakelaar Installeer

Een voedselafval ontdoener is een keuken noodzaak en is erg handig als je niet wilt eten afval in de prullenbak te gooien . Een vuilophaal duurt meestal voor meerdere jaren. U kan nodig zijn om jou te vervangen als het breekt , voor een verscheidenheid van redenen , of indien het ouder is en is ineffectief bij hakken en verwijderen van uw voedsel afval. Vervanging van uw huidige beschikking is vrij eenvoudig . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
plamuurmes
Plumber's stopverf
bedradingsconnectors
Toon meer instructies
1

Schakel de elektriciteit naar de huidige vuilophaal door af te sluiten bij de stroomonderbreker zich in uw huis. Verwijder de draad connectoren van de vuilophaal om elektrische bedrading van uw huis door het verwijderen van de basis van de ontdoener . Om dit te doen , verwijder de grond los met een schroevendraaier . Kopen van 2

Verwijder de vaatwasser afvoerslang klem door het losdraaien van de schroeven die de klem op zijn plaats , met behulp van een schroevendraaier . Laat de slang bengelen van onder de gootsteen .

Verwijder 3 de ontdoener van de gootsteen door het draaien van de beschikking tegen de klok uit de montagering montage. Verwijder de drie schroeven , met behulp van een schroevendraaier , dat de montagering assemblage plaats te houden.
4

omhoog en uit de top van de gootsteen Duw de bestaande afvoer. Verwijder alle oude kit en stopverf , met behulp van een plamuurmes .
5

Rol een pak van stopverf loodgieter op een vlakke ondergrond toe tot ongeveer 10 centimeter in lengte en ½ cm dik . Breng de kit aan de onderzijde van de verwijderde afvoer en de afvoer opnieuw in de bestaande afvoerput .
6

Schuif de kartonnen ring en steunring op de bodem van de afvoerslang . De montage flens en borgring hand op de bodem van de afvoer ook.

Installeren 7 de drie schroeven van de bevestigingsring met een schroevendraaier . Draai de schroeven totdat de stopverf perst en de ring past precies .
8

Installeer de oorspronkelijke ontdoener connector op de onderkant van de nieuwe unit . Om dit te voltooien en haal de stekker in het apparaat .
9

Zet de leiding en circuit draden aan de connector . Sluit de zwarte circuit draad met de zwarte draad en de witte circuit draad met de witte draad . Gezamenlijke elke draad en lood pair door een enkele gele connector . Plaats het circuit aardedraad onder de groene grond schroef en draai de schroef vast met een schroevendraaier. Plaats de voet van het apparaat door het invoegen van de schroeven met een schroevendraaier .
10

Haal de vaatwasser afvoernippel door op de stekker uit de tepel met een schroevendraaier en verwijder deze met de hand uit de beschikking.
11

Til het voedsel ontdoener aan de montagering en schuif het apparaat in de lipjes van de montagering . Draai de ontdoener de klok mee vast .
12

Installeer de afvoer voor de ontdoener door het plaatsen van een wasmachine over de plastic dwarsbalk . Schuif een metalen flens op het andere uiteinde van de buis . Draai de bevestigingsbout van de flens aan de zijkant van de ontdoener , met behulp van een schroevendraaier .
13

Sluit de afvoer van de drain "T " en installeer de P -trap pijp met de hand. < Br
>

From:http://tuin.98905.com/home-appliances/garbage-disposal/1002007697.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.