Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de Montage Vergadering vervangen in een vuilophaal

Een vuilophaal wordt gemonteerd aan de onderkant van de een aanrecht en wordt gebruikt voor het vermalen voedsel deeltjes , zodat ze gemakkelijk kunnen worden gewassen in de afvoer . Een elektromotor bevoegdheden messen binnen de beschikking om deze taak te volbrengen . Een verroeste bevestigingssamenstel kan de verkoop -to -sink verbinding verzwakken , en zal moeten worden vervangen . Wat je nodig ( optioneel ) op Tangen ( optioneel ) op Griptang
platte schroevendraaier
Plumber's stopverf nodig
No-touch elektrische tester
Toon meer instructies < br >
1

Haal de verwijdering netsnoer uit het stopcontact in de gootsteen kast . Sla deze stap over als de verwijdering is hard-wired . Kopen van 2

Schakel de stroom naar de verwijdering uit bij de stroomonderbreker in de hoofdschakelaar in. Houd een no-touch elektrische tester om de bedrading te verwijderen . Doorgaan als de tester geeft de huidige is uitgeschakeld . Draai het draadmoeren waar de bedrading van de beschikking hecht aan het gebouw elektrische bedrading . Draai de draad verbindingen uit elkaar met een tang . Deze stap overslaan als uw beschikking heeft een netsnoer dat is aangesloten op een stopcontact .

Draai 3 de grote moer dat de afvoerpijp hecht aan de beschikking met een griptang . Houd de onderkant van de beschikking met de ene hand , terwijl met de andere hand aan de borgring aan de onderzijde van de beschikking met een platte schroevendraaier los te maken. Laat de verwijdering van de onderkant van de gootsteen en leg het opzij .

Draai 4 de bevestigingsbouten dat de verwijdering bevestigingssamenstel hechten aan de onderkant van de wastafel met een kruiskopschroevendraaier . Wrik de borgring dat de montage vasthoudt aan de wastafel met een platte schroevendraaier . Laat de montage van de bodem van de gootsteen en verwijder het van de onderkast .
5

vanaf de onderkant van de spoelbak Duw de verwijdering montageflens en verwijder deze uit de bovenkant . Schraap zorgvuldig stopverf elke loodgieter van rond de gootsteen afvoer met een platte schroevendraaier .
6

Vorm een ​​3/4-inch dik touw van stopverf loodgieter met je handen . Breng de plamuur rond de rand van de gootsteen afvoer vanaf de bovenzijde . Plaats een nieuwe beschikking montageflens in de gootsteen afvoer van de top en druk het in de stopverf . Hebben een helper houdt de flens naar beneden tegen de gootsteen totdat de nieuwe montage goed vastzit .
7

Schuif een pakking en montage ring op de onderkant van de verwijdering montageflens Duw de nieuwe beschikking montagesamenstel op zijn plaats aan de onderzijde van de flens . Duw een nieuwe borgring op de bodem van de vergadering totdat deze vastklikt . Draai de bevestigingsbouten aan de onderkant van de montage met een kruiskopschroevendraaier .
8

Installeer de beschikking om de nieuwe montage montage in omgekeerde volgorde van het verwijderen .
< br >

Hoe te Garbage Beschikker Vervang

Het vervangen van een vuilophaal kan worden gedaan door een gemiddeld persoon met basisvaardigheden . De taak zal ongeveer 30 minuten duren , omdat de leidingen en bedrading reeds aanwezig zijn. Voordat u dit project te beginnen , controleer of het probleem met de oude ontdoener is niet iets zo eenvoudig als het indrukken van de reset-knop weer op gang te krijgen . Wat je nodig hebt Schroevendraa

Meer dan ooit