Huis Tuin

Huis Tuin

De voordelen van een vuilophaal

Garbage desinvesteringen , een gewaardeerde keuken apparaat in veel Amerikaanse huishoudens , te bedienen door voedselafval te breken in kleine stukjes die het huishouden drainagesysteem gemakkelijk aankan . Koud stromend water in de gootsteen bij gebruik van een vuilophaal , en enkele minuten nadat het proces is voltooid , helpt de afvoer langs het afval soepel door het systeem. Milieu

Garbage desinvesteringen hebben een kleinere negatieve impact op het milieu dan het zetten het afval in een vuilniszak en het verlaten van het op de straat voor de collectie. Door de verwijdering van voedselafval via de riolering , vermijdt u toe te voegen aan de miljoenen ton afval dat stortplaatsen onze natie inpakken . Storten afval produceert methaan, een gas dat een negatieve invloed op het milieu heeft . Verwijdering van afvalstoffen met een vuilophaal vermindert ook de hoeveelheid vuilnis vrachtwagens op de weg .
Veiliger

Er zijn aanwijzingen dat vuilnis desinvesteringen hebben een voordeel ten opzichte van traditionele methoden ter beschikking omdat ze niet aantrekken dieren en insecten die ziekte kunnen verspreiden. New York City, die vuilnis desinvesteringen in 1970 verboden , later toestemming gegeven voor een onderzoek dat aantoonde de stad zou baat hebben bij minder ongedierte , zoals kakkerlakken en ratten , zoeken naar vuilniszakken en stortplaatsen op zoek naar voedsel . New York City ingetrokken het verbod in 1997 .
Cost

Het huis vuilophaal snijdt prullenbak eliminatie kosten aanzienlijk voor de lokale gemeenschappen ten opzichte van andere systemen , volgens een studie uitgevoerd door de Universiteit van Wisconsin in 1998. de studie testte de totale kosten van vijf verschillende systemen van afvalverwerking. Een systeem dat vuilnis desinvesteringen en openbare zuiveringsinstallaties gebruikt was de minst duur voor de gemeente . Dit systeem was veel goedkoper dan de tweede minst dure methode , het verzamelen van het afval en het vervoer ervan naar stortplaatsen.
Diversen

Vuilniszakken onvermijdelijk een onaangename geur als het afval producten af te breken . Vuilnis desinvesteringen elimineren dit probleem en verminderen de kans op bacteriën vormen in uw huis. Moderne afvalwater planten kunnen het slib geproduceerd door thuis afval te nemen en om te zetten in elektriciteit of bodemverbeteraars . Hoewel vuilnis desinvesteringen een paar nadelen , zoals de hoeveelheid geluid die ze maken tijdens het hardlopen kan hebben , de goede punten lijken de slechte opwegen.

DIY vuilophaal Installatie

Een vuilophaal is een prachtige aanvulling op een huis, vooral als je je eigen keuken . Het hebben van een maakt het opruimen van die rommelige aardappelschillen , schillen en andere overtollige gemakkelijk en eenvoudig. Het zal ook helpen om uw afval systeem in optimale conditie . Ground - up voedsel zal uw leidingen of uw afvoer niet meer verstoppen . U kunt ook de installatie van een zelf met b

Meer dan ooit