Huis Tuin

Huis Tuin

Installatie-instructies voor een Kenmore 60581 vuilophaal

een Kenmore 60581 vuilophaal Het installeren is een handige manier om van voedselverspilling en gekapt op geuren in je prullenbak . U kunt het project met behulp van tools die u vaak vinden in de meeste thuis gereedschapskisten in ongeveer twee uur als er geen bestaande beschikking die u wilt vervangen voltooien . Het installatieproces is eenvoudig en vereist geen eerdere ervaring om de klus correct gedaan . Dit is een project dat u zelf kunt doen , maar wilt u misschien de hulp van iemand anders inroepen wanneer het tijd is om de verkoop aan te sluiten op de afvoer , omdat het kan nogal zwaar. Wat je nodig hebt
Kleine waterpomptang
Plumber's stopverf
Schroevendraaierset
Wire noten
Elektro draad
Wire strippers
Aan /uit schakelaar
P -trap < br >
Toon meer instructies
1

Schakel de stroom naar het circuit vindt u de vuilophaal verbinding maken op de zekering box . Normaal gesproken worden alle van de uitlaat bedrading in de keuken zal zijn op een enkel circuit . Tag de breker , zodat iemand niet zet hem op terwijl u werkt . Koppel de sifon van de gootsteen met een kleine waterpomptang om de fitting los te maken .

Verwijder Pagina 2 de borgring en de pakking uit de bestaande afvoer met een waterpomptang . Verwijder de afvoer van de spoelbak . Spreid stopverf sommige loodgieter rond de onderkant van de ring op de nieuwe afvalstroom . Plaats de afvoer in de gootsteen kom. Installeer de pakking en de borgring op de afvoer en zet hem met een waterpomptang .

Installeer Goedkope 3 de elektrische draad en aan /uit schakelaar voor de verwijdering . Sluit de draden aan op de verwijdering door het uiteinde door de draad klem op de afvalcontainer en draaien ze samen met behulp van een draad moer . Zwart of rood is de hete draad , grijs of wit is neutraal en de groene draad is de grond . Soms is de aardingskabel kan kaal zijn.
4

Zet de draad vast met een schroevendraaier om de draad te houden van te trekken uit de afvalcontainer . Installeer het deksel op de verwijdering draad doos en draai de schroeven vast met een schroevendraaier . Breng de beschikking voor de afvalstroom . Steek een schroevendraaier in een van de lussen op de borgring en draai deze om de afzet te vergrendelen.
5

Draai de beschikking, zodat de beschikking afvoerleidingen met de regenpijp . Installeer het lange einde van de P -trap in de verwijdering en zet deze vast door de schroeven met een schroevendraaier . Sluit de P -trap naar de afvoerleiding met een waterpomptang aan de fitting vast . Niet te strak de fitting of je zal schade aan de draden .
6

Schakel de stroom weer in voor de keuken circuit . Laat water in de gootsteen en zet de verwijdering schakelaar op om het apparaat te testen .

Problemen Garbage Desinvesteringen die niet zal Turn Off

Ontworpen om korte uitbarstingen van het malen uit te voeren , vuilnis desinvesteringen die niet snel zal uitzetten slijten en storing. Ondanks de eenvoud van de elektrische aansluitingen van een vuilophaal s , een misplaatste netsnoer veroorzaakt vaak de afvalcontainer om continu draaien . Vuilnis desinvesteringen te sluiten op elektrische houders gelegen binnen de onder-sink kast . Dubbele uitla

Meer dan ooit