Huis Tuin

Huis Tuin

Is het gebruik van een vuilophaal Slecht voor een septic tank

? Septic tanks zijn ontworpen om organisch afval te verwerken, maar niet de hoeveelheid die gegenereerd door middel van regelmatig gebruik van een vuilophaal afval. In het algemeen moeten afvalverwijdering eenheden niet worden gebruikt met een septische systeem . De problemen en de kosten van frequente reinigingen veroorzaakt door het gebruik van een vuilophaal met een septische systeem zijn niet de moeite waard de kleine gemak van een beschikking. Organische stof

Voedsel geplaatst in een vuilophaal , ook al wordt vermalen , niet breken meteen en eindigt in de septic tank . Hierdoor wordt de hoeveelheid organisch materiaal in de tank . Veelvuldig gebruik van een vervreemding kan de organische stof te verhogen met maar liefst 50 procent , of zijn het equivalent van een andere persoon in het huishouden . Dit legt een druk op het systeem een grote hoeveelheid organisch materiaal te verwerken .
Evenwicht

septic tank afhankelijk van een balans van verschillende materialen om breken organische stof en goed functioneren . Aangezien een vuilophaal voegt een grote hoeveelheid organische stof aan het systeem , kan de zaak het evenwicht verstoren . Er kan niet genoeg goede bacteriën af te breken al het afval , en de verhouding van afvalwater naar vaste materie kan ook uit balans zijn, het vertragen van het afbraakproces en het creëren van geuren .

Cleaning

Grote hoeveelheden organisch materiaal gestort in een septische systeem van een vuilophaal verhoogt het aantal noodzakelijke reinigingen. Indien een beschikking regelmatig wordt gebruikt , de septic tank moet ten minste eenmaal per jaar worden gereinigd , in plaats van om de twee tot vijf jaar onder normale omstandigheden . Dit komt omdat het organisch materiaal niet kan breken zo snel als het wordt afgezet in de tank , wat resulteert in opbouw .
Verstopping

Voedsel deeltjes gestort in een septische tanksysteem via een vuilophaal vaak zijn klein genoeg om hun weg te banen door het veld afvoer of lekken veld , maar zijn groot genoeg om de bodem drainage systeem blokkeert. Een blokkade in het gebied achterlijk kan ertoe leiden dat de septic tank een back-up of het veld achterlijk te overstromen.

Hoe maak je een vuilophaal

Hoewel de meeste van ons nemen vuilnis desinvesteringen voor lief , het gebruik en de installatie is strikt geregeld in sommige gebieden. Voor het kopen , de plaatselijke wetten en zorg ervoor dat uw riolering kan een beschikking af te handelen. Wat je nodig hebt Garbage Desinvesteringen instructieboekjes Productinformatie Brochures Toon meer instructies 1 Heb uw sanitair systeem gecontrolee

Meer dan ooit