Huis Tuin

Huis Tuin

Waarom zou Dead Flowers Stop een vuilophaal

? Als u een verstopping in uw vuilophaal en u onlangs gemalen bloemen erin , kan je je afvragen of de bloemen en stengels zijn de reden voor uw klomp . Inderdaad kunnen ze . Een verscheidenheid van redenen verklaren waarom vergaan bloemen - of bloemen van welke aard dan ook - kan stoppen een vuilophaal . Er zijn ook redenen waarom een vuilophaal niet aankan slijpen bepaalde voedingsmiddelen en gebladerte . Stengels

De stengels van bloemen zijn vezelig , net als een bananenschil of een stukje selderij . Wanneer u vermalen tot de stengels in de vuilophaal , kunnen die vezelachtige strengen raken in de bladen van de vuilophaal of vormen een groepje van vezelachtige strengen in de leidingen van het systeem , een beetje zoals een klomp van haar kan een douche afvoer verstoppen .
Zaden

Zaden kunnen een vuilophaal gemakkelijk verstoppen . Daarom moet elke bloem met een zaad - achtige of zaad centrum niet worden vermalen in de vuilophaal . In plaats daarvan kiezen om weg te gooien de bloei.
Net Foods en andere items

Andere vezelig voedsel en items die een vergelijkbaar effect op een vuilophaal te hebben en kan maak een klomp worden eierschalen , maïskolven, botten van welke aard en banaan schillen .
Composteren

Composteren is een veilige , vindingrijke manier te ontdoen van uw vergaan bloemen en is een bijzonder goede optie als u een tuinman . U kunt organisch materiaal voor uw tuin bed te creëren . Composteren is 100 procent natuurlijk . Gooi gewoon de bloemen in uw compost bak, die buiten moeten worden gevestigd als dat mogelijk is . Na verloop van tijd de bloemen zal terugkeren naar een bodem - achtige compositie . U kunt dit materiaal gebruiken om uw planten te verrijken , en uw vuilophaal zal klomp - vrij blijven .

Hoe een Under-the - Sink Huisvuil Demonteer

Een vuilophaal is een prachtige , moderne uitvinding die het leven van mensen gemakkelijker maakt . Maar wanneer een vuilophaal is niet meer functioneel , moet huiseigenaren te ontmantelen . Een vuilophaal verbindt direct onder de gootsteen en zorgt voor de standaard afvoer leidingen te hechten aan een poort aan de onderkant van de beschikking. Of een nieuwe beschikking wordt geïnstalleerd of een

Meer dan ooit