Huis Tuin

Huis Tuin

? Doet Putting voedselverspilling Down a vuilophaal Hurt een rioolstelsel

Iedereen die een septische systeem heeft kent het wel: Doe dingen de vuilophaal met gevaar voor uw systeem en uw portemonnee . Septische systemen zijn gewoon niet ontworpen met vuilnis desinvesteringen in het achterhoofd. Echter , stadsbewoners en anderen met rioleringen denken vaak dat ze een pas . Dat doen ze niet . Vulling te veel in de verkoop is een slecht idee voor u , uw sanitair , de riolering en de algemene omgeving . Kortom, het is beter als u uw afval gooien in een composthoop of de vuilnisbak . Ontwerp

Gehecht aan uw gootsteen , vuilnis desinvesteringen zijn elektrische apparaten die een reeks messen gebruiken om voedsel en afval vermalen en laat de zaak weg te spoelen met water in je leidingen . Uitgevonden in 1927 door John W. Hammes , worden desinvesteringen gebruikt in het hele land voor hun gemak en de mogelijkheid om huishoudelijk afval te verminderen .
Water Usage

Het is niet alleen voedselverspilling door het afvoerputje gaat dat een probleem voor riolering veroorzaakt. Omdat desinvesteringen nodig stromend water om te functioneren , iedere keer dat je ingezameld afval spoelen in de afvoer , gebruikt u meer water dan je anders zou hebben. Zelfs schoon water kunnen belasten riolering , waardoor overstorten die resulteren in een mix van behandelde en onbehandelde water . Dit is vooral het geval wanneer de stad systemen te maken hebben met zware regen en sneeuwstormen .
Too Much Stuff

Ground - up afval is nog steeds afval en dat te veel van alles wat uw afvoer is gewoon een slecht idee . Hoewel het gebruik en misbruik van uw beschikking en sanitair zal waarschijnlijk alleen een negatieve invloed op uw eigen huishouden , kan verstopt lijnen die om uw verbinding een hoofdpijn voor iedereen. Wat je in de verkoop mag nooit overloop naar de afvoer en het is belangrijk om restjes langzaam voeden. Bij twijfel, bedenk dan dat minder beter is . Wanneer het water vrij stroomt stopt of het apparaat niet meer werkt , heb je een klomp of een jam .
The Wrong Stuff

Het grootste probleem met vuilnis desinvesteringen voor rioleringen is dat de meeste huiseigenaren niet de apparaten strikt niet gebruiken zoals bedoeld. In theorie is er niets mis met het doorspoelen van de meeste verpulverd organische stof in een koud water afvoer en in de riolering . Echter , levensmiddelen die moeten niet in de afvoer worden gebracht vaak . Op basis van eiwitten afvalstoffen en vet zich ophopen in de voering van sanitair , vergelijkbaar met verstopte slagaders in mensen , en veroorzaken blokkades , werkonderbrekingen en overstorten . Voorkomen dat vlees , botten , eierschalen en koffiedik in uw afvoer . Als algemene vuistregel , doe er niet iets in je beschikking die je niet in een composthoop zou zetten .

Hoe te verwijderen Afvalverwerking van Kitchen Sink

Afvalverwijdering unit , ook wel bekend als voedsel afval ontdoener , afvalemmer , of garburator is een elektrisch apparaat onder een aanrecht om voedsel afval versnipperen in kleine stukjes , zodat het overgaat gemakkelijk in sanitair geïnstalleerd . Continu gebruik van dit apparaat door de jaren heen leidt tot slijtage waardoor het lekken of om goed te stoppen met functioneren . De volgende stap

Meer dan ooit