Huis Tuin

Huis Tuin

Belangrijkste oorzaken van vuilophaal Breaking

Als u uw vuilophaal vaak gebruikt, u waarschijnlijk niet verbazen dat het soms verstopt raakt . Verminderen van de kans van uw vuilophaal verstopt raakt door zich extra bewust van wat je te malen in uw beschikking en het zoeken naar alternatieve methoden . De belangrijkste oorzaken van vuilophaal klompen of storingen zijn gerelateerd aan het voedsel en vloeistoffen die u in uw beschikking. Vezelige Schillen

Groenten en fruit met vezelig schillen zijn een van de belangrijkste boosdoeners die leidt tot de verstopping en het afbreken van een vuilophaal . Daarom , geen stevige , vezelige schillen of fruit schillen met zaden te plaatsen. Voorbeelden van deze soorten groenten en fruit zijn aardbeien , bananen , aardappelen en selderij stengels . Daarnaast is de vezelachtige stengels van bloemstelen kan ook verstoppingen veroorzaken.
Vetten , oliën en Grease

Niet onder geen enkele omstandigheid giet het even welk type van vet , olie of smeer uw vuilophaal, wat kan leiden tot een verstopping in uw afvoer of kan een klomp verder veroorzaken het systeem lijn en maak een back-up riolering in uw buren thuis. In plaats daarvan , verzamel je vetten, oliën en vetten in luchtdichte potten of containers . Drop ze af op olie containerpark van uw gemeente , of gooi ze in uw woon prullenbak omgeving als uw provincie of gemeente dit toelaat .
Te weinig water

Vaak breken vuilnis desinvesteringen af omdat er niet genoeg water doorheen stroomt als je slijpen etensresten . Om dit te vermijden , houd een gestage stroom van het water stroomt uit je aanrecht kraan als je vermalen resten . Schakel de verwijdering, en vervolgens draai de kraan laatste .
Compost plaats

Vermijd vuilophaal storingen met behulp van uw afstoting als je echt nodig hebt om het te gebruiken en door zich bewust van de items die u plaatst in hen . Bijvoorbeeld , het plaatsen van aardappelschillen in uw vuilophaal kan een aardappelpuree - achtige klomp maken . In plaats van slijpen aardappelschillen , composteren ze in een bak in uw achtertuin . Groenten en fruit schillen alles kan worden gecomposteerd , en je kunt de organische bijproduct dat ontstaat uit uw voedsel resten gebruiken om een ​​gezondere , meer zelfvoorzienend tuin te creëren .

Pros & Tegens van Garbage Desinvesteringen

Garbage desinvesteringen zijn populair in huizen omdat ze zijn handig ; In veel gevallen kunnen platen worden gereinigd direct in de gootsteen plaats van de prullenbak. Veel moderne woningen zijn gebouwd met een vuilophaal verbonden aan de keuken gootsteen . Ze kunnen heel voordelig zijn , mits correct gebruikt , maar oneigenlijk gebruik kan leiden tot dure reparaties . Vuilnis desinvesteringen wo

Meer dan ooit