Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik een nieuwe vuilophaal Splash Guard installeren

Een gebarsten of gescheurd spatscherm op uw vuilophaal kan een puinhoop veroorzaken wanneer u het apparaat in te schakelen . Snijbladen binnen de verwijdering sleur voedselafval , zodat het kan worden gespoeld in de afvoer . De rubberen spatscherm gemonteerd op de bovenkant van je beschikking kunt u voedselverspilling deponeren in de gootsteen afvoer en houdt het afval wordt gesneden en gekarnd door de verwijdering snijbladen van spatten of een back-up in de gootsteen . Vervanging van een defecte spatscherm zal het afval binnen de beschikking waar het hoort te houden . Wat je nodig hebt
No-touch circuit tester ( optioneel ) op kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
vervanging beschikking spatscherm
Toon meer instructies
1

Haal het netsnoer van de verwijdering uit het stopcontact onder de gootsteen . Schakel de stroomonderbreker voor het circuit dat de verwijdering wordt aangesloten op als de machine is hard-wired . Houd een niet - tintje circuit tester aan de bedrading beschikking om ervoor te zorgen de stroom is uitgeschakeld voordat u verder gaat . Kopen van 2

Zoek de afvoerpijp onder de gootsteen die hecht aan de beschikking. Verwijder de schroef op de afvoerleiding flens met een kruiskopschroevendraaier . Trek de afvoerpijp van de verwijdering en duw hem naar de kant.

Plaats 3 het einde van een platte schroevendraaier in een van de tabs aan de grote ronde moer dat de verwijdering beveiligt de bodem van de spoelbak . Houd de onderkant van de verwijdering met een hand . Gebruik de schroevendraaier in de andere hand om de moer een kwartslag tegen de klok in draaien . Laat de verwijdering van de onderkant van de wastafel en leg het op de onderkant van de kast . Leg niet ongedaan stress op de elektrische bedrading die uit de beschikking.
4

Wrik de bestaande spatscherm uit de top van de beschikking met een platte schroevendraaier . Duw een nieuw spatscherm over de bovenkant van het apparaat totdat deze goed vast zit helemaal rond .
5

Til de beschikking om de onderkant van de gootsteen . Zorg ervoor dat de unit is gepositioneerd in de oorspronkelijke stand , zodat de afvoer uitgelijnd met de afvoerbuis . Draai de grote moer met een platte schroevendraaier een kwartslag met de klok mee stevig monteren van het apparaat aan de onderkant van de gootsteen.
6

Duw de afvoerpijp op de afvoer op de verkoop en draai de schroef .

Steek
7 de verkoop weer aan of zet de stroomonderbreker . Zet het water in de gootsteen en laat hem draaien . Draai de beschikking over op zijn schakelaar en controleer op lekkage eronder. Draai de grote moer of de afvoerpijp bevestigingsbout nodig als een lek is gedetecteerd .

Hoe om geuren te verwijderen uit uw vuilophaal en Sink Drain With No Chemicals

Soms na de spoelbakken vuilophaal wordt niet gebruikt voor een periode van tijd een onaangename geur kan vrijkomen . Dit geldt ook voor alle andere putten in het huis bijzonder na een woning of gootsteen niet gebruikt gedurende enkele dagen . Wat je nodig hebt Lemon Toon meer instructies 1 Voer de vuilophaal en water op hetzelfde moment om duidelijk uit alle vuil of mogelijke vloeistoffen die

Meer dan ooit