Huis Tuin

Huis Tuin

Mijn vuilophaal Maakt een Bubbling Sound

Garbage desinvesteringen helpen de hoeveelheid voedsel afval dat gaat in stortplaatsen door heroriëntering van een aantal van dat voedsel afval door het leidingsysteem te verminderen . Als een vuilophaal maakt een borrelend geluid , is het zeer waarschijnlijk te wijten aan dat voedsel afval verstoppen ergens langs de pijp , waardoor luchtbellen in de afvoer. Het uitvoeren van de verwijdering

Een van de beste manieren om een ​​vuilophaal te houden in goede staat , en houd klomp en luchtbellen vormen , is de vuilophaal regelmatig uit te voeren . Wanneer je voedsel afval dumpen in de afvoer , altijd koud water lopen voordat flipping de schakelaar in de verkoop te zetten . Laat het koude water loopt 10 tot 15 seconden na het uitzetten van de beschikking. Dit helpt bewegen vuil door de pijpen om klompen te voorkomen.
Reiniging van de Verwijdering

Schoonmaken is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat de klompen vormen niet in een vuilnisbak verwijdering en dat de verkoop geen borrelen maken of gorgelend geluid wanneer het water de afvoer is vervallen . Om de verkoop te houden stofvrije , zet kleine botten en eierschalen in de afvoer af en toe om de afzet messen , die de goede afbraak van voedsel zorgt en voorkomt verstopping scherpen . Als de vuilophaal begint te borrelen , drop wat ijs in de afvoer en laat de verwijdering met koud water om messen en duidelijke voedselresten en vet te scherpen .
Unclogging de verwijdering
< br >

Als de vuilophaal heeft een klomp in de kamer , kunt u in staat het verwijderen van de verstopping zelf zonder de beschikking te openen . Koppel de vuilophaal van de muur als u toegang tot de stekker hebben , of de stroom in de keuken af op de zekering box . Plaats de inbussleutel voorzien beschikking in het gat dat past bij de bodem van de verwijdering . Draai de sleutel zachtjes heen en weer om vuil vast in de bladen los . Zodra de messen vrij kunnen draaien , zet de stroom op en lopen de beschikking met koud water .
Wanneer bellen een Pro

Als de vuilophaal nog maakt een borrelend geluid zodra alle klompen zijn verwijderd uit de beschikking en u hebt geprobeerd om de leidingen schoon te maken, het probleem is waarschijnlijk dieper in de leidingen . Ontstoppen leidingen vereist in het algemeen een veel know -how of een professionele loodgieter . Een loodgieter kan ook bepalen of de oorzaak van borrelen in uw vuilophaal is dat het sanitair systeem moet een vent , en dan de loodgieter kan de ventilatie goed in het systeem te installeren .

Hoe We Het vuilophaal Blades die lijken te Caught

Uw vuilophaal heeft verfijnde mechanismen die allemaal samenwerken om deze bijzondere keuken apparaat werk te helpen voor je. Terwijl uw vuilophaal is zeer krachtig en kan alle soorten voedsel producten die je in de afvoer te behandelen, zijn er bepaalde soorten objecten die uw vuilophaal gewoon niet kunnen verwerken . Dit kunnen vezelige voedingsmiddelen of vreemde voorwerpen , zoals metaal , gla

Meer dan ooit