Huis Tuin

Huis Tuin

Huisvuil Sinker mouwen Lekt

Uw vuilophaal wordt verondersteld om u te helpen tijd te besparen en afval te verminderen . Als deze lekt water door de gootsteen mouw, dan verspilt water en kunnen de items die u op te slaan onder uw gootsteen beschadigen. Om de oorzaak van het lek te vinden, kijken naar de bij het ​​bevestigen van de hoes om uw gootsteen delen . Spoelbak mouwen

De wastafel mouw stelt uw vuilophaal om uw gootsteen . Het heeft een rand die zit in uw gootsteen bodem ; de rest lijnen de buitenkant van de afvoer en strekt zich uit onder de bodem van de gootsteen om aan een huisvuilverwijdering . Als het lekt u dat druppels hebben uit de gootsteen in de ruimte onder , het bevochtigen van de buitenkant van uw vuilophaal evenals alles wat u zoal in de kast onder de gootsteen .
Oorzaken
< br >

Als de vuilophaal gootsteen mouw lekken , dan is het probleem is of een probleem met een pakking en montagering in de mouw , of in de stopverf loodgieter gebruikt tijdens de installatie . De pakkingen en montage ringen worden verondersteld om het apparaat te houden van lekken . Als ze niet goed zijn geïnstalleerd , zal water kloof tussen hen te vinden en lekken. Je moet loodgieter stopverf gebruiken bij het installeren van de mouw. Het helpt vullen de ruimte tussen de flens van de mouw en de onderkant van de gootsteen , het afdichten van eventuele openingen tussen hen, zodat kan het water niet door. Als u het niet gebruikt of niet genoeg niet te gebruiken, zal het water lekken uit de gootsteen .
Solutions

Plaats uw vuilnis te stoppen de gootsteen mouw lekken . Schraap alle sporen van oude stopverf loodgieter , gebruik dan een ruime hoeveelheid wanneer u begeleiden de gootsteen huls op zijn plaats . Wees niet bezorgd over extra plamuur lekt uit onder de flens zijn; veeg het weg later . Plaats de pakking , montage en een back-up montage ring op zijn plaats . Als uw apparaat is geleverd met een, gebruik dan een borgring op de back-up montagering om zeker te zijn van de huls stevig vastzit.
Overwegingen

Volg altijd alle instructies geleverd door de fabrikant van een vuilophaal eenheid bij het oplossen , installeren of opnieuw installeren van een eenheid . Na het zetten van de huls en de rest van de verkoop weer op zijn plaats , sluit de wastafel met een afvoer stop en voer het water in. Kijk voor een lek . Als je niet ziet, verwijder de stekker en laat het water stromen in de afvalcontainer . Als u nog steeds geen water te zien , dan is het lek is gerepareerd . Als je ziet water , een professioneel contact om te zien of een van de onderdelen van de hoes is beschadigd .

Juiste Septic Tank ontluchten

De septic ontluchtingsleiding en biedt een septic tank de mogelijkheid om gassen en lucht te verplaatsen uit de tank wanneer het vult met afval en vloeibaar volume. Deze fundamentele versie is essentieel als een blokkade stopt de tank uit te werken . Dit op zijn beurt zorgt ervoor dat de septische systeem back-up rechts om de toiletten - geen prettige situatie op te lossen . Septic tanks Septic

Meer dan ooit