Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is het verschil tussen Garbage Verkopen en Disposers

? Als u probeert om te kiezen tussen een vuilophaal en een vuilnisbak ontdoener , je echt niet geconfronteerd met veel keus helemaal omdat de termen verwijzen naar exact dezelfde soort apparaat . Sommige mensen noemen het een verwijdering; anderen noemen het een ontdoener . Sommige heen en weer , waarbij beide termen exact dezelfde eenheid beschrijven . Desinvesteringen en Disposers

Garbage desinvesteringen helpen om de hoeveelheid voedselafval je in je prullenbak te verminderen en te sturen naar de gemeentelijke prullenbak systemen . Na het schrapen zacht voedsel en groenten schillen in de afvoer en stromend koud water uit de kraan , kunt u het apparaat inschakelt . Aangedreven door elektriciteit , de verwijdering vermaalt het voedsel afval totdat het is klein genoeg om te worden weggespoeld de regenpijp en in uw riool of septische systemen .
Speed ​​

Garbage desinvesteringen worden onderscheiden door de paardenkracht van hun motoren. Keuzes variëren van ¼ pk naar 1 pk. De meeste huishoudens gebruik van ten minste een ½ - horsepower eenheid; iets langzamer is niet krachtig genoeg om efficiënt om te gaan met afval . Een 1 -pk unit gebruikt meer elektriciteit dan anderen . De motor loopt harder , maar de eenheden komen vaak met geluidsisolatie.
Septic vs Riool

Als uw huis heeft een septic systeem in plaats van een aansluiting op een gemeentelijk rioolstelsel , let dan bij de aankoop van een nieuwe afval verwijderaar . Sommige eenheden zullen te veel of te omvangrijk voedselafval te sturen in de septische systeem . Dit kan interfereren met de normale afval ontleding en leiden tot ernstige septische problemen langs de lijn . Zorg ervoor dat de ontdoener u kiest als goed wordt beoordeeld voor septische systemen en volg de richtlijnen van de fabrikant voor wat er doorheen .
Overwegingen

Als u de installatie van een beschikking eenheid in een gootsteen die er nog nooit een heeft gehad , kiest u een merk dat past bij uw behoeften , ongeacht of het noemt zichzelf een verwijderaar of een beschikking. Als u een eenheid die is versleten of beschadigd zijn vervangen , overweeg dan de aanschaf van een toestel door dezelfde fabrikant . Je zou in staat zijn om de bestaande montagemateriaal gebruiken om de nieuwe eenheid op te zetten , die zal bezuinigen op tijd en inspanning tijdens de installatie.

Hoe kan ik een Badger InSinkErator Verwijder

gootsteen van de keuken - stijl vuilnis desinvesteringen , zoals de Badger InSinkErator , zijn handig voor het slijpen en het verwijderen van kleine voedseldeeltjes , waardoor opruimen veel gemakkelijker. De Badger wordt rechtstreeks onder uw gootsteen afvoer. Het wordt elektrisch aangedreven en heeft een uitstroom pijp die water en afval afvoer laat na de verkoop volledig vermalen het voedsel dee

Meer dan ooit