Huis Tuin

Huis Tuin

Waarom wordt mijn huisvuil Niet stoppen als I Turn Off the Switch

De krachtige gezoem van een vuilophaal zegt dat het werkt aan vermalen voedsel bits, dus je kunt ze wassen weg omlaag regenpijp uw aanrecht 's . Als de brom niet stopt en de vuilophaal blijft draaien wanneer u het uit te schakelen aan de schakelaar, moet u snel handelen om de eenheid te redden van blijvende schade . Verwijderingshandeling

In de meeste keukens , de vuilophaal wordt bestuurd door een standaard wandschakelaar . Zet de schakelaar op , en het apparaat wordt ingeschakeld en vermaalt wat etensresten het aanrecht drankje is gedaald . Draai de schakelaar terug naar de stand , en de vuilophaal wordt uitgeschakeld. De schakelaar is niet aan-en uitzetten van de verwijdering rechtstreeks ; in plaats daarvan, controleert de stroom van de macht aan het stopcontact waarop het netsnoer van de vuilophaal is aangesloten . De verkoop is altijd aan. De schakelaar bepaalt of zij toegang heeft tot enige macht .
Verkeerde contact

Onder uw aanrecht , zal u een stopcontact met twee sockets vinden . Een aansluiting heeft altijd de macht ; levering van de macht van de andere socket wordt gecontroleerd door de schakelaar. Als u eerst uw vuilophaal om een verstopping te verwijderen , de stekker weer in de always-on socket zal draaien op het apparaat. De schakelaar heeft geen controle over , dus het zal niet stoppen als u de schakelaar .
Koppel het netsnoer van de vuilophaal 's van de ongecontroleerde stopcontact , en steek deze in de juiste is om het probleem op te lossen .
Schakel Failure

Als u haven ' t unplugged uw beschikking onlangs en de schakelaar werkte om te zetten op een paar momenten voor , dan is het probleem waarschijnlijk een storing in de schakelaar . De bedrading is mislukt , en het is niet meer het regelen van de voeding van de elektrische aansluiting is . Koppel de vuilophaal , en contact opnemen met een elektricien . Een professional kan de oorzaak van de storing te bepalen en te repareren dus het zal niet weer gebeuren .
Overwegingen

Als u het probleem van uw vuilophaal niet continu hoeft te lossen lopen , moet u het apparaat te vervangen. De motor is ontworpen om slechts voor een korte periode van tijd. Het kan oververhit raken ; in het beste geval , zal het apparaat vastlopen tot het klaar is aan het afkoelen. In het ergste geval zal de motor burn-out , en je zal moeten ter beschikking te vervangen door een nieuwe.

Aanwijzingen voor een vuilophaal

Garbage desinvesteringen maken koken en afvalverwerking gemakkelijk door het malen van organisch materiaal en op te sturen via het riool in plaats van de prullenbak. Zonder een vuilophaal , zou elk stukje extra voedsel worden gedumpt in je prullenbak , die constante lediging en het toevoegen van geuren als het eten bederft . Met dit in gedachten , volg altijd de juiste aanwijzingen voor het gebrui

Meer dan ooit