Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> Vaatwassers >>

Mijn Admiral vaatwasser er niet door Cleaning Schotels

Een vaatwasser verlicht niet alleen uw wasgoed in de keuken , maar ook gebruikt tot een zesde minder water dan traditionele handen wassen . Soms is je Admiral vaatwasser niet effectief reinigen van al uw gerechten , en je uiteindelijk opnieuw wassen om voedsel of film te verwijderen , vooral op glaswerk . Bestrijding van het probleem met uw vaatwasser om te voorkomen dat het wassen van uw gerechten tweemaal . Warmte

Het water in uw afwasmachine moet een minimum van 120 graden Fahrenheit om goed te reinigen van de gerechten zijn. De meeste energie de vaatwasser gebruikt is om het water te verwarmen . Zet uw boiler tot de noodzaak voor uw vaatwasser te verwarmen elimineren , en voer het warm water uit uw kraan voor een minuut voordat je de cyclus beginnen.
Mineralen

meeste water bevat mineralen zoals calcium en magnesium die een film te maken op de vaat , bijzonder glaswerk . Consumer Reports een onderzoek afgerond en merkte op dat de afwas in hard water 20 keer , ter waarde van vaatwasmachines een maand simuleren , ontwikkelde een witte waas als gevolg van constante blootstelling aan mineralen en het onvermogen van vaatwasmiddelen te bestrijden.


voorwassen gerechten

geen voorwas uw gerechten voordat je ze in de vaatwasser . Schraap het voedsel af in de vuilophaal of een vuilnisbak kan , plaats dan de afwas in de vaatwasser. Mike Edwards van BSH Huishoudapparaten meldt dat vaatwassers hebben voedsel op de borden om effectief te werken , en als ze niet eten op hen , zal het wasmiddel een witte film op uw gerechten. Het wasmiddellaatje niet te veel ook niet, en gebruik een poedervormig wasmiddel in plaats van vloeistof of gel .
Azijn

Azijn is effectief bij het verwijderen opbouw op uw gerechten en het voorkomen van opbouw van de vorming in uw Admiral vaatwasser of in de leidingen . Voer een cyclus een keer per maand - en vaker als je afwas doen vaak - met azijn in het doseerbakje . Je kan ook een kom gevuld met azijn in het onderste rek van de vaatwasser wanneer u de cyclus draaien als een alternatief voor het gebruik van de dispenser.

Kan een afwasmachine Make Your linoleumvloer Kom Loose

? Linoleum vloeren , of het komt in grote platen of in vierkante tegels , hecht aan een substraat materiaal , zoals multiplex , met lijm . De band van de lijm kan worden verbroken wanneer de kleefstof een bepaalde leeftijd bereikt , indien overmatig vocht aanwezig is in het substraat linoleum of indien de oorspronkelijke installateur heeft alle randen linoleum niet aan het substraat hechten . Wate

Meer dan ooit