Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> Vaatwassers >>

Frigidaire Vaatwasser Will Not Pomp Water

Het kijken binnen een Frigidaire vaatwasser en het vinden van een bad vol water kan een beetje verrassend voor de meeste gebruikers. Maar de reden waarom het water niet wegpompen van het apparaat zou eigenlijk vrij eenvoudig en makkelijk op te lossen voor de meeste huiseigenaren . Een beetje onderzoek en moeite moet krijgen het water aftappen weer vrij snel . Cyclus Afronding

Een primaire reden dat water kan worden gelaten in de vaatwasser is wanneer de cyclus werd onderbroken en was niet goed gestart . Sluit de deur van de afwasmachine , en druk op " Start /Annuleren" een keer om te zien of de cyclus automatisch wordt hervat . Als dit niet gebeurt , drukt u op " Drain " en laat de afvoer cyclus om het resterende water te verwijderen , selecteer vervolgens een nieuw wasprogramma en start deze opnieuw . Wanneer de afwasautomaat tijdens een cyclus worden gestopt , gewoon langzaam de deur open en dan sluiten als u klaar bent om de cyclus en druk op " Start /Annuleren" een keer blijven . Door op het meer dan eens zal de huidige cyclus te annuleren en zal niet weglopen van het water.
Air Gap

Als de Frigidaire vaatwasser werkt meestal vrij goed met weinig moeite , starten in andere gebieden van de keuken eerste om te helpen het probleem bron . Als er een luchtspleet op het aanrecht of tegen , til het deksel en verwijder de slangen . Deze slangen kunnen worden gewist met een tandenstoker of water en vervolgens weer aangesloten . De luchtspleet kan een goede vaatwasser voorkomen aftappen als het verstopt is .
Voedsel afvalmakelaar

De meeste keukens hebben nu een voedselafval ontdoener , ook wel een vuilnis verwijdering , in de gootsteen , die voedselresten , resten en deeltjes vermaalt voordat spoelen ze in de afvoer geïnstalleerd . Wanneer de afvoer wordt ondersteund met puin en de vaatwasser zal niet zo goed uitlekken , het uitvoeren van de vuilophaal zal vaak helpen bij het oplossen van de situatie . Laat water in de gootsteen voordat de verwijdering, en ervoor zorgen dat de knock-out stekker uit in de inlaat onder de gootsteen is verwijderd . De knock-out plug is een klein plastic apparaat gelegen waar de verwijdering en vaatwasser aansluiten , maar moet worden genomen om het water te laten stromen tussen de twee .
Afvoerslang

Afval water uit de afwasmachine wordt bedoeld uit de vaatwasser uitlekken via de afvoerslang en uit het systeem . Echter , als er een verstopping in de afvoerslang , het water wordt ook geblokkeerd en heeft nergens om te gaan . Schakel de stroom naar de vaatwasser eerste ; Ontkoppel de afvoerslang van de vaatwasser , en maak hem schoon aan potentiële obstakels verwijderen voordat stevig opnieuw aan te sluiten .

Hoe maak je een afwasmachine Stuck in Wash Mode Diagnose

Moderne vaatwassers hebben verschillende wassen en drogen cycli gerechten schoon te krijgen . Soms is een vaatwasser kan vast in de wascyclus worden; zult u in staat om het geluid van constant stromend water of zoemend of brommend horen . Er kunnen verschillende oorzaken voor een vaatwasser schijnbaar vast op het wassen /schoon cyclus . In sommige gevallen dergelijke gebeurtenissen zijn onderdeel

Meer dan ooit