Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> Vaatwassers >>

Mijn Frigidaire Vaatwasser Zeep deur zit vast

Verschillende mogelijke oorzaken verklaren waarom het wasmiddel kop op een Frigidaire vaatwasser kan gaan plakken , maar ongeacht de oorzaak , het resultaat is vaak vuile vaat , een slechte geur in de vaatwasser , en wasmiddel vast te zitten in de dispenser. Oplossen van dit probleem zou kunnen helpen het probleem te identificeren en krijgen de zeepdispenser weer aan het werk . Onjuist Laden

De manier waarop de Frigidaire vaatwasser is geladen kan beïnvloeden of het wasmiddel beker kan openen als grote items in de voorkant van de rekken kan de dispenser blokkeren. Koelkast beveelt kleinere objecten bevinden zich op de bovenste rek en grotere stukken die langs de linker en rechter zijkanten van het rek en aan het einde, maar niet aan de voorkant , die de ruimte vrij voor de dispenser houden .

residu

Wanneer afwasmiddel , glansspoelmiddel of voedselresten wordt gemorst op de zeep beker deksel of switch , maar is niet opgeruimd , de plakkerigheid kan de deksel gepakt worden. U moet de dispenser , deksel en schakelaar op regelmatige basis met een schone , vochtige doek schoon te maken om een ​​goede prestatie te garanderen en om te voorkomen dat een vaatwasser zeep uit klonteren . Volg door het drogen van de beker met een handdoek zodat het overgebleven vocht niet verder kleven creëren.
Wasmiddel

Terwijl vochtige omstandigheden of als residu de dispenser kan maken deur -stick , een andere boosdoener is oud detergent omdat oude wasmiddel niet volledig oplost en kan ook leiden tot de deur vast aan de gedeeltelijk opgelost (en dus plakkerig ) zeep in de dispenser te krijgen . Als het wasmiddel is enkele maanden oud , weggooien en gebruiken verse vaatwasser zeep die is opgeslagen in een koele , droge plaats om te voorkomen dat eventuele verdere bosjes.
Deurschakelaar

Een ander mogelijk probleem is als de deurschakelaar is geplakt op de dispenser beker. Probeer drukken op de schakelaar heen en weer om te zien of het deksel zal vrijgeven . Als de klep gesloten blijft , duwt u op de kleine witte hendel aan de onderkant van de beker om de beker met de hand los . Het stoppen van de vaatwasser cyclus voordat het helemaal klaar kan betekenen dat het wasmiddel nog niet is vrijgegeven en de deur zal gesloten blijven. Sluit de deur van de vaatwasser in en druk op "Start /Annuleren" om de wasmachine te hervatten , of start een nieuwe wascyclus als de vorige cyclus per ongeluk werd geannuleerd .

Mijn KitchenAid Vaatwasser Model KUDC25CHSS1 Lekken Water van onder de voordeur

De KitchenAid KUDC25CHSS1 is een onder-counter vaatwasser dat een ingrijpende sproeiarm , rekken met verstelbare tanden , antibacteriële en super scrub opties en vertraging wassen en energiebesparende drogen kenmerkt . In de meeste gevallen moet de vaatwasser normaal werkt ; maar als er water lekt uit onder de voordeur van de vaatwasser , zijn er verschillende redenen waarom , en sommige keuring k

Meer dan ooit