Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> Vaatwassers >>

Wat is de oorzaak KitchenAid Vaatwassers Trillen

? Veel KitchenAid vaatwassers zijn zo stil dat het bedrijf adverteert de toestellen als " Whisper Quiet" met een geïnstalleerd geluidsisolatie systeem. Dus als de vaatwasser maakt lawaai of trilt veel tijdens het gebruik , kan er iets mis gaan dat het probleem veroorzaakt , dat is vrij eenvoudig op te lossen zijn. Laden

Een van de belangrijkste redenen dat een KitchenAid vaatwasser lawaaierige of vibrerende kan zijn is de methode waarmee producten werden geladen. Als er items worden tot voorbij de zijkant of onderkant van de rekken , kunnen deze stukken rammelen tijdens het wassen of zelfs een dreunende , trillende beweging. Belasting gerechten zodat grotere, zwaardere items worden ingesteld zijde naar beneden in het onderste rek en delicate vaat te worden vastgezet in het bovenste rek . Nestelen niet stukken bij elkaar , en altijd een visuele controle om te zorgen dat niets valt of uitsteekt uit de rekken voordat het wasprogramma .
Installatie

ander factor die kan leiden tot de KitchenAid vaatwasser te trillen is de manier waarop het apparaat is geïnstalleerd . Als de vaatwasser ongelijkmatig of zonder de juiste meting van de omliggende kasten is geïnstalleerd , kan de wasmachine trilt tijdens het gebruik en maken lawaai als de machine in contact komt met nabijgelegen oppervlakken. Bovendien , als de vloer onder de vaatwasser niet voldoende om het gewicht van het apparaat te ondersteunen , kan de grond buigen en trillingen veroorzaken tijdens bedrijf . Als er enige twijfel over de installatie of plaatsing van de vaatwasser , contact KitchenAid of een andere gekwalificeerde reparatie apotheker voor hulp .
Waterinlaatklep

Verschillende
van de vaatwasser componenten kunnen uiteindelijk falen of breken , dat zal veel trillingen te creëren . Bijvoorbeeld, als het water inlaatklep verslijt, de klep gaat aan en uit abrupt , waardoor de waterleidingen rammelen en trillen luid . De waterklep zal moeten worden vervangen in dit geval.
Motor

Zoals met het water inlaatklep , kan de vaatwasser motor uiteindelijk slijten , waardoor de lagers maken lawaai tijdens het gebruik . Een gebruikelijke indicator dat dit het probleem trillingen en geluid samen met water lekt op de vloer als de vaatwasser in gebruik . Als dit gebeurt , zal de vervanging van de motor of de motor-as nodig zijn .

Een Kenmore 24 Portable Vaatwasser die lekken

Lekkende problemen met uw Kenmore draagbare Ultra Wash vaatwasser komen vaak voor wanneer het apparaat niet goed is geïnstalleerd in uw huis, zoals scheef oppervlak , schoonmaakmiddelen en wassen instellingen hebben invloed op de prestaties van de vaatwasser . Een continue lek terwijl de vaatwasser in gebruik is meestal een teken van een defect aan het product , en moet worden vervangen of profess

Meer dan ooit