Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> Vaatwassers >>

Mijn Kenmore Vaatwasser 's Float Is Stuck en Overflows

De vaatwasser vlotter houdt het waterpeil op de bodem van de vaatwasser . Dit helpt de vaatwasser mix zeep op de juiste proporties en voorkomt overloop ook . Terwijl de vlotter is verbonden met een mechanische of digitale regelaar , de vlotter zelf is een eenvoudig apparaat dat storing kan om verschillende redenen . Fysieke Oplegging

Een van de meest voorkomende redenen van een vaatwasser vlotter zal niet werken is een object fysiek zijn vermogen stijgen blokkeren . Fysieke opleggingen van de vaatwasser vlotter zijn ofwel tijdelijk , zoals pot handvatten die dip onder de onderkant van de korf , of permanent , zoals vuil of zware etensresten . Als het probleem tijdelijk is, zorgen de gerechten zijn allemaal geheel boven de vaatwasser rek geplaatst . Als de overloop gebeurt zelfs tijdens een lege wassen , controleren de vlotter montage op vuil . Gedroogde vuil kan zijn weg onder de vlotter dekking te zoeken , waardoor de vlotter van stijgende . Verwijder alle vuil en zorgen voor de vlotter stijgt en daalt snel voordat een ander wassen .
Switch Fout

Hoewel de vlotter zit boven de wastobbe muur , het leidt tot een vlotterschakelaar assemblage dat niveau de vlotter detecteert , het sluiten van de water inlaatklep wanneer het water het juiste niveau bereikt . Als deze schakelaar niet goed werkt, loopt het water uit de inlaatklep ononderbroken . In dit geval zal overloop voor de vaatwasser cyclus begint , bij de eerste vulling gebeuren. De vaatwasser vlotterschakelaar is geen repareren deel en , net als de vlotter erboven , moet vervangen worden. Neem contact op met een professionele onderhoudstechnicus voor vervanging .
Schade

De vlotter zal zo oplopen verkeerde uitlijning , te vervormen en zelfs blijvende schade . Onderzoek de vaatwasser vlotter voor verkeerde uitlijning , bochten of breuk . Reparatie is geen optie voor vervormde of gebroken vaatwasser drijvers ; in plaats daarvan , vervang het apparaat met een compatibele deel van de fabrikant. Als de vlotter is gewoon verkeerd , contact op met een professionele reparatie voor meer informatie.
Andere redenen voor Overflow

Zelfs als de drijver normaal reageert op de hoeveelheid water in de wastobbe , andere mogelijke factoren zijn verantwoordelijk voor de overloop . Een storing in de timer kan intermitterende activering van het water inlaatklep veroorzaken , terwijl problemen met het wasmiddel zal overloop en lekken veroorzaken uit de zijkanten en onderkant van de wasmachine tijdens het wassen . Tenzij de oorzaak ligt voor de hand , neem dan contact met de klantenservice voor een volledige diagnose alvorens eventueel kostbare reparaties .

Hoe kan ik een gebroken Vaatwasser Drain

Zwembaden van stilstaand vaatwasser water vereisen directe afvoer naar stank en mogelijke gezondheidsrisicos te voorkomen . Gebroken pompen en verstopte afvoer slangen vaak houden vaatwassers van aftappen . Als u uw drainage probleem niet kunt oplossen , moet je handmatig de inhoud van de vaatwasser af te tappen. Hoewel u kunt opscheppen en genieten van de hele zwembad met bekers , vodden en een s

Meer dan ooit