Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> Vaatwassers >>

Afwasmachine Arm Onder de Top Rack draait niet

Terwijl sommige vaatwassers hebben slechts een sproeiarm verschillende modellen hebben een secundaire sproeiarm gewijd aan het bovenste rek van de gerechten. In tegenstelling tot het onderste rek , die is ingesteld onder alle gerechten en alleen over de aftapkraan , moet de top sproeiarm kampen met de gerechten eronder . Om deze en een aantal andere redenen , kan het bovenste rek sproeiarm storing ondervinden of zelfs breken . Obstructie

Misschien is de eenvoudigste op te lossen en ook een van de meest voorkomende problemen met de top sproeiarm is een fysieke obstructie te voorkomen dat de sproeiarm uit te draaien . Vaak is dit obstakel in de vorm van een beker , schaal of pan die te laag is gepositioneerd op het rek en fysiek blokkeert de sproeiarm zo blijkt . De sproeiarm wordt ook belemmerd door geaccumuleerde kruimels op die kauwgom van de as waarop de sproeiarm draait en verstoppen de waterstralen . Als de vaatwasser correct is geladen en de sproeiarmen niet zal draaien, verwijder de was rekken en reinig de sproeiarmen grondig , op zoek naar etensresten die zich heeft verzameld in de buurt van de basis of in de jets .

Water Pressure

andere reden de cyclus mogelijk niet goed is de waterdruk . De sproeiarmen draaien op de kracht van het water gepompt in hun systeem . Als alleen een beetje water beschikbaar is, kan de druk die nodig is voor beide armen niet ophopen . Zorg ervoor dat de vlotter assemblage beweegt op en neer correct en niet bezwaard door puin . Als de vlotter verschijnt functionele , zorgen voor de afvoer klep niet open tijdens de eerste vulling van de vaatwasser .
Broken Arm

Natuurlijk , een sproeiarm dat is kromgetrokken of gebroken door herhaalde stoten of fout van de fabrikant kan niet doeltreffend werken . Onderzoek de arm op scheuren of bochten dat het kan voorkomen dat correct werkt. Een gebroken of vervormde arm is niet te repareren en moet worden vervangen door een nieuwe component . Neem contact op met een servicemonteur voor vervanging opties .
Pomp + motor

Hoewel water de sproeiarmen draaien , de pomp en de motor montage kan ingesteld kanaal het water uit de bodem van de vaatwasser omhoog door de sproeiarmen . Een fout in deze inrichting zal veroorzaken een van de sproeiarmen of beide te stoppen met werken . In tegenstelling tot eenvoudige obstakels op de sproeiarmen , de pomp en de motor montage is een complex onderdeel van de vaatwasser en een servicemonteur is vereist voor eventuele reparaties .

Hoe de knipperend licht Reset op een Whirlpool Vaatwasser

Als u eigenaar bent van een Whirlpool vaatwasser , je soms kan de LED-licht in de buurt van het bedieningspaneel knipperen herhaaldelijk zien terwijl het apparaat in werking is. Het knipperende lampje geeft meestal water hitte was tijdens de cyclus niet gedetecteerd . U kunt het knipperen en proberen om het probleem op te lossen door het uitvoeren van een diagnostische cyclus via het bedieningspan

Meer dan ooit