Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Vaatwassers >> Content

Hoe maak je een afwasmachine Drain clear

Vaatwassers afvoer van afval door middel van flexibele rubber of plastic slangen . Afvoerslang van de afwasmachine meestal routes door een anti - sifon apparaat , genaamd een luchtspleet , voordat u verbinding met een vuilophaal inlaat of gootsteen staartstuk . Puin kan de vaatwasser afvoerleiding in de vaatwasser verstoppen , bij de luchtspleet of binnen de flexibele slang . Clearing vaatwasser afvoer blokkades vereist slechts beginnende niveau loodgieterij en gemeenschappelijke handgereedschap. Wat je
Rag
Emmer
Schroevendraaiers
Krachtige tuinslang nodig of afvoer vijzel
Toon meer instructies
Clearing Filter Klompen
1 < p > Open de vaatwasser. Volledig uit de vaatwasser rekken . Til en verwijder de rekken van het apparaat . Inspecteer het bodemoppervlak van het interieur van de vaatwasser om vuil filter van het apparaat te vinden. Het filter is meestal een metalen of plastic zeef mand. Kopen van 2

Til de korf van de basis van de vaatwasser . Dump de inhoud van het mandje in een vuilnisbak. Neem de mand om een wasbak , de kraan volledig open en lopen schoon water door de vaatwasser filter om vuil en opbouw te verwijderen.
3

Vervang het filter op de bodem van de vaatwasser . Monteer de rekken in hun tracks en druk op de rekken in de vaatwasser . Sluit de deur van de vaatwasser en het toestel uitvoeren om te bepalen of filter opbouw veroorzaakt de klomp .
Clearing the Air Gap
4

Inspecteer de rand van je wasbak te vinden de luchtspleet montage , die een stompe , metaal of plastic hoes , meestal cilindrische heeft . Pak het deksel van de luchtspleet en omhoog te trekken en weg van het aanrecht om het deksel te verwijderen . Als uw luchtspleet dekken hecht aan de luchtspleet assemblage via draden, draai de deksel tegen de klok in los te maken en verwijder de kap .
5

Trek of draai de omstelling van de luchtspleet montage. De omstelling is een cap - achtige component die direct onder de luchtspleet deksel zit . Na het verwijderen van de omstelling , inspecteren het interieur van de luchtspleet voor puin . Verwijder het vuil in de hand.
6

Vervang de omstelling en druk op of schroef de luchtspleet deksel . Voer de vaatwasser om te bepalen of een geblokkeerde luchtspleet veroorzaakt uw klomp .
Verwijderen en Clearing Drain Slangen
7

Trek de afwasmachine van de muur . Inspecteer de achterkant van het apparaat om de afvoer te vinden. Leg een doek of emmer onder de afvoer . Gebruik een schroevendraaier om de schroef klem dat de afvoerslang aan de afvoer beveiligt verwijderen. Als uw apparaat bevat veerklemmen , drukt tabs Veerklem om los te maken en verwijder de klem.

Trek
8 de slang van de afvoer . Zoethoudertje water met een doek of laat het water weglopen in een emmer . Toegang tot het kabinet dat het andere uiteinde van de afvoerslang bevat . Plaats een emmer of een doek onder de slang . Verwijder het resterende uiteinde van de afvoerslang van de luchtspleet ; Gebruik een schroevendraaier voor lijmtangen of gebruik je handen voor veerklemmen . Zoethoudertje water met een doek of afvoer van water in een emmer .
9

Verwijder de afvoerslang uit de kast . Route de binnenkant van de slang met ontploffing van een krachtige tuinslang of door een drain vijzel door het interieur van de slang is . De terugkeer van de slang aan de vaatwasser , het aansluiten van het ene uiteinde naar het toestel afvoer en het andere uiteinde aan de luchtspleet . Voer de vaatwasser om te bepalen of een verstopte slang veroorzaakt de blokkade .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/dishwashers/1002053090.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.