Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Vaatwassers >> Content

GE Vaatwasser Touch Controls reageren niet

Veel GE vaatwassers hebben een bedieningspaneel met sleutel pads voor cyclus selecties en status conjunctuurindicatoren. Het bedieningspaneel moet normaal functioneren op een regelmatige basis ; maar als het bedieningspaneel lijkt vast te zitten of de pads reageren niet , kunnen sommige problemen in orde . Bedieningsslot

De controle lock functie voorkomt dat anderen het gebruik van de vaatwasser of het veranderen van de huidige cyclus . Als deze functie is ingeschakeld, zal de controle pads niet meer reageert wanneer ingedrukt. Houd de " Verwarmde Dry" knop drie seconden ingedrukt om de controle te ontgrendelen . De " Lock" lampje gaat uit als de controle vergrendeling wordt opgeheven .
Deur op een kier

GE vaatwassers zal niet reageren op de knoppen als de deur open is , noch zal een cyclus beginnen of verder gaan met de deur open . De vaatwasser kan een keer per minuut om gebruikers te laten weten de deur open piepen. Sluit de deur stevig vast , zodat deze vastklikt vervolgens uw gewenste controle pad selectie .
No Power

Als er geen controlelampjes branden op uw GE vaatwasser en geen van de besturingsvelden reageert , kan er geen macht om de vaatwasser . Reset of vervang de stroomonderbreker of zekering aan, als dat nodig is. Merk op dat als er een huishouden - brede stroomstoring , wachtend om de macht te herstellen die nodig is voordat de vaatwasser zal functioneren.
Reparatie

Als
inspanningen probleemoplossing te krijgen de controle pads weer aan het werk niet werken , probeer dan een reset uit door de stekker macht , wacht 30 seconden en opnieuw aansluiten van de macht. Probeer een cyclus keuze te maken en druk vervolgens op "Start . " Als de vaatwasser bedieningspaneel nog steeds niet reageert , contact GE van dienst als de kaart of de selectie stekker moet mogelijk worden vervangen .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/dishwashers/1002053057.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.